Udendørs sofaer

En udendørs sofa er den ultimative invitation til afslapning – så hvorfor ikke placere en lækker havesofa på terrassen eller altanen, så du kan nyde dine udearealer i fulde drag? Hos Vestmark tilbyder vi udendørs sofaer i bedste kvalitet. Vores LIFE lounge sofaer leveres alle med udendørs hynder. En udendørs sofa i 2- eller 3 personers, eller en lounge sofa som hjørnesofa. Uanset dit valg af havesofa, så er du sikret afslapning og hygge i haven i mange år frem.

Søger du en kvalitets udesofa, der holder i mange år, er Vestmark havemøbler det helt rette sted. Vi tilbyder havesofaer i et tidløst og holdbart design. Du får udendørs sofaer med udendørs hynder, som holder til det danske klima. Selv hvis sommervejret skuffer dig, kan du altid regne med din udesofa. Med udendørs hynder, er du fri for at opbevare store, uhåndterbare havehynder, der er tunge at flytte, så snart vejret skifter.  

Viser 1-30 af 72 element(er)

Aktive filtre

En udendørs sofa til livsnyderen

En udesofa er et fantastisk supplement til dine andre havemøbler. Det er blevet oppe i tiden at indrette lækre udendørs loungeområder. Nyd udelivet med bløde udemøbler. Havesofaer er stedet, hvor folk kan samle sig i en rolig og uformel atmosfære. Du får et havemøbel, der falder i god jord hos resten af familien. Udesofaen er altid det mest populære sted i haven. 

Læn dig tilbage og smid benene op på en LIFE udendørs sofa. Vi leverer udesofaer fra LIFE i flere forskellige hynde farver, så vi sammen kan finde det helt perfekte match til din personlige stil. Farverne kan kombineres med mange af vores havesæt, så du kan holde en ensartet indretning på udearealerne. En udendørs sofa er et must til livsnyderen, som tilbringer størstedelen af sin tid under åben himmel. Havesofaer byder gæsterne velkommen med komfort, hvor I kan tilbringe mange timer de sene sommeraftener.

Havesofaer designet til udendørs brug

En udesofa kan lyde som et upraktisk havemøbel – kan den tåle regn, sol og vind uden at blive grim og falme? Vi ved alle, at den danske sommer ofte kan være uforudsigelig. Din udendørs sofa skal kunne modstå det danske sommerklima, og hos Vestmark er de designet til det. Vi har rigtig mange lækre og funktionelle havesofaer, som alle har udendørs hynder og puder. Det betyder, at du ikke behøvet at slæbe hynderne rem og tilbage, så snart regnen viser sit ansigt.

Vores udendørs sofaer kan sammensættes med de havehynder, som du ønsker. Vores udesofaer har bløde, komfortable hynder, der kan ligge ude om natten. Vi garanterer, lang levetid og meget lidt vedligeholdelse. Alle vores udesofaer er produceret med en sofaramme i rustfrit aluminium. Havesofaer kan stå ude hele året, og udendørs hynder kan ligge ude hele sommeren. De fleste udehynder skal tages ind om vinteren eller dækkes med et overtræk.

Vestmark leverer dine havemøbler

Kvalitet og holdbarhed er vigtig for os. Vestmark har siden 1989 forhandlet, testet og studeret havemøbler og tilbehør til udelivet. Du er i trygge hænder, når du handler ved os.

En udendørs sofa fra LIFE er design i højeste kvalitet og er et tidløst havemøbel, der holder i rigtig mange år. Har du forelsket dig i en af vores udesofaer, sørger vi for at den kommer hjem til dig. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration til din udendørs indretning. Kom forbi vores butik i Assens eller giv os et ring. Se mere under kontaktsiden.