Udendørs sofaer

En udendørs sofa er den ultimative invitation til afslapning – så hvorfor ikke stille en lækker havesofa på terrassen eller altanen? Hos Vestmark finder du mange gode bud på udendørs sofaer, hvor vi tilbyder produkter som bl.a. store, komfortable havesofaer, også kaldet ”flyderne”, eller den minimalistiske udendørs sofa i lounge-stil. Uanset dit valg, så er du sikret afslapning og hygge på udearealerne.

Er du interesseret i en udendørs sofa, er mulighederne mange hos Vestmark. Vi tilbyder vores kollektion LIFE, som giver dig havemøbler i et tidløst og holdbart design. Du får havesofaer fra LIFE med udendørs hynder, som holder til det danske klima – så kan det godt være at sommervejret kan skuffe dig, men det gør en udendørs sofa aldrig. Med udendørs hynder, er du fri for at opbevare store, uhåndterbare havehynder, der er tunge at flytte, så snart vejret skifter.  

Aktive filtre

En udendørs sofa til livsnyderen

En udendørs sofa er et fantastisk supplement til dine andre havemøbler – specielt hvis du er på udkig efter et fedt alternativ, som sætter prikken over i’et på dine udearealer. Havesofaer komplimenterer det hyggelige hjørne, hvor folk kan samle sig i en rolig og uformel atmosfære. Du er garanteret et havemøbel, som falder i god jord hos resten af familien og som der højst sandsynligt vil blive kæmpet lidt om – havesofaer er nemlig et af de mest behagelige alternativer, udover lænestolen, og det er ofte en af de mest populære pladser på terrassen. 

Læn dig tilbage og smid benene op på en LIFE udendørs sofa. Vi leverer havesofaer fra LIFE i flere forskellige farver, så du kan finde det helt perfekte match til din personlige stil. Farverne kan kombineres med mange af vores havesæt, så du kan holde en stilren og skarp indretning på dine udearealer. En udendørs sofa er et must til livsnyderen, som tilbringer størstedelen af sin tid under åben himmel. Havesofaer byder gæsterne velkommen med komfort, hvor I kan tilbringe mange timer på de sene sommeraftener.

Havesofaer designet til udendørs brug

En udendørs sofa kan umiddelbart lyde som et upraktisk møbel, at have stående udenfor – kan den tåle vind og vejr uden at blive grim og falme? Vi ved alle, at den danske sommer ofte kan være uforudsigelig og til tider regnfuld. Havesofaer skal derfor kunne modstå det danske sommerklima – en udendørs sofa fra Vestmark er designet til udelivet. Vi har rigtig mange sjove og funktionelle havesofaer, både afskærmet og med udendørs hynder og puder. Det betyder, at du ikke behøvet at slæbe dem frem og tilbage, så snart regnen viser sit ansigt.

Du kan sammensætte vores havesofaer i den fletfarve, som du ønsker og finde den rigtige hyndefarve. Der er mange farver at vælge imellem til din udendørs sofa - bløde, komfortable hynder der kan være ude om natten. Køber du en udendørs sofa hos os, kan vi garantere at de alle er vedligeholdelsesfrie og produceret med en sofaramme i rustfrit aluminium. Havesofaer kan stå ude hele året og med udendørs hynder, som kan ligge ude hele sommeren.

Vestmark leverer dine havemøbler

Vestmarks havesofaer er nogle af de bedste på markedet. Vi er specialiseret i import at havemøbler og har derfor stor viden inden for området. I mere end 30 år har vi handlet, testet og studeret møbler og tilbehør til udeliv, og du er derfor i trygge hænder, når du handler ved os.

En udendørs sofa til haven fra LIFE er design i højeste kvalitet og er et tidløs havemøbel, der holder i rigtig mange år. Har du forelsket dig i en af vores havesofaer, kan vi tilbyde dig gratis fragt og 2 års garanti – vi står ved de møbler vi sælger og vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration til indretningen af dine udearealer. Kom forbi vores butik i Assens eller giv os et ring – du finder vores information under kontaktsiden.