Udendørs sofa

En udendørs sofa er et must-have til haveejeren, der drømmer om et fedt og hyggeligt loungeområde udenfor. Sofaer til udendørs brug fås i flere forskellige materialer, kvaliteter og faconer. Alle modeller er stort set vedligeholdelsesfrie, hvilket gør møblet nemt at håndtere. Du kan oftest nøjes med at tørre dem af med en våd klud, hvis de bliver beskidte eller våde.

En udendørs sofa er selvfølgelig skabt til at stå udenfor. Vores polyrattan-havesofaer har altid aluminiumsrammer, som ikke kan ruste. Derudover er polyrattanflettet fra Vestmark og LIFE i den bedste kvalitet, som holder i rigtig mange år. Udendørssofaerne fås i flere farver og tåler faktisk at stå ude hele året rundt.

Aktive filtre

Hos Vestmark tilbyder vi udendørs sofa eller sofasæt, som giver komfort og hygge i haven eller på terrassen. Når du vælger at få et loungeområde etableret udendørs, betyder det også at dit hjem bliver forlænget - du kan tage hyggestunderne fra stuen og med ud i haven. Overvejer du en udendørs sofa, kan du få dem i flere forskellige størrelser og længder. Der er derfor god mulighed for at få en sofa, hvor alle kan tage sig en lur i haven, og flere af dem kan omdannes til en seng, der giver god plads og skaber komplet afslappethed. 

Udendørs sofa i mange udgaver

Når du kigger på Vestmarks udendørs møbler, kan du også se, at de fås i mange forskellige udformninger og modeller som loungesæt, modulsofahjørnesofa eller hængestole. Derfor har vi helt sikkert noget som passer ind i din stil. Du kan også få dem som enkelt sofa eller som gruppe, hvor stole og sofa/spisebord medfølger. Derudover har vi også en kuglesofa, hvor et indbygget læsejl kan udfoldes - her er der mulighed for at gemme sig lidt væk fra det sociale liv eller tage sig end middagslur under sofaens tag uden at blive rød i solens stråler. Hynderne er outdoor, så de kan tåle at ligge ude hele sommeren. Efter en byge vil solen blot tørre dem. Vi leverer disse hynder i flere forskellige farver.

En udendørs sofa er også velegnet til hoteller og restauranter

Vestmarks havemøbler er også særdeles velegnet til hotel og restaurant, netop fordi de er af højeste kvalitet. En udendørs sofa er genial i servicebranchen, da I ikke hele tiden skal bruge tid på at rengøre hynderne eller tage dem indendøre, hvis det pludselig regner. De fleste modeller giver valgfrihed med hensyn til flet og hyndefarver. Vores havebænke leveres i teaktræ og i svensk kvalitetsfyrretræ. En træbænk kan stå i mange år uden vedligeholdelse. Vi anbefaler at opbevare teaktræs- og træbænke inde om vinteren.