Udendørs sofa

Sofaer til udendørs brug fås i flere forskellige materialer, kvaliteter og faconer. Alle modeller er stort set vedligeholdelsesfrie. Det vil sige du ofte kan nøjes med at tøre dem af med en våd klud. Vores polyrattan havesofaer har altid aluminiums rammer, som ikke kan ruste. Derudover er polyrattan flettet fra Vestmark og LIFE i den bedste kvalitet, som holder i rigtig mange år. Udendørssofaerne fås i flere farver og tåler at stå ude hele året rundt.

Aktive filtre

Hos Vestmark tilbyder vi udendørs sofa eller sofasæt, som giver komfort og hygge udenfor. På den måde kan du tage hyggen og komfoten fra stuen med ud i haven. Du kan for eksempel supplere din terrasse eller hyggekrog med en havesofa. Det er med til at skabe hygge og stemning i din have. De fås i flere størrelser - Og så i længder, hvor man kan tage sig en lur eller powernap i haven. Der er flere muligheder for at omdanne vores udendørssofaer til en udendørs seng, så du kan være totalt afslappet.

Udendørs sofa i mange udgaver

Vores udendørs møbler fås i mange forskellige udformninger og modeller, såsom loungesofa, modulsofa, hjørnesofa eller hængesofa. Derfor har vi helt sikkert noget som passer ind i din stil. Du kan også få dem som enkelt sofa eller som gruppe, hvor stole og sofa-/spisebord medfølger. Derudover har vi også en ”kugle”-sofa, hvor et indbygget læsejl kan udfoldes. På den måde kan man kan gemme sig, være flere sammen, eller måske tage sig en middagslur under sofaens tag. Flere af vores havemøbler fås med udendørs hynder, så outdoor sofaen kan stå ude og altid være klar, når solen viser sig fra sin bedste side. Hynderne kan ligge ude hele sommeren. Efter en byge vil solen tørre dem, så de straks er klar til brug. Vi kan selvfølgelig levere dem i flere farver.

Også velegnet til hoteller og restauranter

Vores havemøbler er også særdeles velegnet til hotel og restaurant. Hvis I ikke vil bruge tiden på at rengøre hynderne eller tage dem indendøre, hvis det pludselig regner. De fleste modeller giver valgfrihed med hensyn til flet og hyndefarver. Vore træ-havebænke leveres i teak træ og i svensk kvalitets fyrretræ. En træbænk kan stå i mange år uden vedligeholdelse. Vi anbefaler at opbevare teak og træbænke inde om vinteren.