Tilbehør

Vestmark parasol-, hyndeboks- og havemøbelovertræk finder du her i vores webshop og der er flere farver og størrelser.

Brug et par minutter og se hvordan LIFE Palermo parasollen fungerer - du bliver overrasket. LIFE overtræk til dine havesæt fås i mange størrelser, så det passer præcis til dit møbel. Du finder også udendørs sideborde, havelamper og andet tilbehør til udelivet i vores webshop.

Vi tilbyder LIFE vedligeholdelsesprodukter til aluminiumshavemøbler, teakhavemøbler og til rens og rengøring af de unikke outdoor havehynder.

 

 

Tilbehør 183 produkter.

Når du indretter din terrasse eller have, skal du have plads til ekstra tilbehør som hyndeboks, parasol og planter. Det skaber den helt rigtige stemning med blomster og levende lys, så skaf dig noget udendørs tilbehør som passer i farve og stil til dit havesæt. Lanterner med lys, parasol med musik eller en flot hyndeboks til opbevaring af puder og tæpper. Det hele er med til at give det helt rigtige udtryk og en hyggelig stemning.

Find puder, tæpper, lammeskind, lanterner og parasoller i vores butik eller bestil online og få gratis leveret.

Nogle havemøbler kræver mere pleje end andre. Brug Texaline rens til rengøring og rens af havestole af net, og køb LIFE teak rens til at rengøre og pleje dine teakhavemøbler.

Få mere at vide hos os: butik@vestmark.dk

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!