Stuen

Vi indretter din stue med nordisk design fra egen import samt udvalgte europæiske importører, hvor pris og kvalitet hænger sammen og som vi i Vestmark vil lægge navn til.

Stuen 29 produkter.

I stuen anbefaler vi et råt teak sofabord og en rustik bænk med en pude på eller til at lægge dine plaider på. Måske skal bænken bruges til ekstra siddeplads. Har du ikke plads kan en skammel eller taburet også gøre sig ud for det samme. Bare sørg for at lægge nogle fede tekstiler derpå. Det skaber hygge.

For at få de rå teakmøbler til at hænge sammen i stuen, kan du stille et træfad på gulvet eller spisebordet, eller du kan stille et par trælysestager i vinduet.

Har du en ældre slidt lænestol som du er glad for, og ikke vil kassere, så kan du bruge et lammeskind deri. Det varmer, hygger og samtidig er du fri for at se på det gamle betræk eller slidte læder.

Brug lette sofaborde, stole og sideborde, hvis du i forvejen har mange ”tunge” møbler. Det giver et moderne look med et nordisk touch.

Til dårlig akustik kan du følge moden ved at hænge vægtæpper op.
Retro vægtæpperne fra 70´erne er vendt tilbage og skaber hygge og god lyd i rummet. Moderne dekoration til billig penge.

Husk at se dig omkring i stuen på det du allerede har og vælg det som du er glad for ud. Hertil kan du anskaffe nye puder, plaider eller måske en gul sofa. Så får du nemt et moderne look og sætter stadig et personligt præg på din helt egen stue.

Alle vores møbler til stuen leveres gratis til dig. 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!