Spise stole

Havestol til udendørs brug som også kan stables. De er lette at flytte rundt med og gode som ekstra stole, når der kommer gæster. En stabelstol er som regel billigere end lukkede stole, da de koster mindre at fragte til Danmark. Det betyder ikke at havestolen er i dårligere kvalitet, når den er stabelbar. Tværtimod kan det være med til at give et lettere udtryk i haven og et mere enkelt havemøbel. Stabelstolene har god siddekomfort, er lette at trække ud og ind til havebordet.

Spise stole 14 produkter.

De fleste af Vestmark havestole, der kan stables leveres med en faconsyet hynde. Og dermed individuel i pasform. På den måde opnås den bedste komfort og du får en hynde der ikke ligger skævt eller falder af. Stabel havestole fås både med og uden armlæn.

Havestole som kan stables

Ofte vil stabelstole af vedligeholdelsesfrit materiale være fremstillet i lette materialer. På den måde kan du nemt stable stolene og flytte rundt på dem, når der skal fejes eller gøres rent. Man skal dog være opmærksom på at disse stole nemmere kan blæse væk. Derfor er et god råd at sørge for at stolene bliver stablet efter brug eller skubbes godt ind under havebordet. Man kan også i tilfælde af voldsom blæst binde stolen sammen om bordet.

Stabelstole til erhverv

Til kontrakt markedet anbefaler vi havestabelstole med aluminiums stel, som let samles efter lukketid for at minimere risikoen for tyveri og skåne dem mod blæsten. En havestol fremstillet af godt polyrattan eller texaline net, kan holde til dagligt brug og kræver ingen vedligeholdes. Ofte kan stabelstolene være komfortable uden brug af hynder. Men hvis gæster har brug for det tilbyder vi også faconsyet hynder. Vores havestole matcher mange typer haveborde, og kan købes separat som man ønsker det. Vi giver prisgaranti på alle vores havestole.

Vi har altid alle modeller på lager til omgående levering. Alle vores havestole er udstillet i vores showroom på Vestfyn ved Assens. Her kan de prøves og sættes sammen efter smag. Kig forbi udstillingen, og få en snak med os om mulighederne for nye havestole.

Læs om de forskellige materialer her.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!