Solvognshynde

Solvognshynder er uundværlige når man vil ligge på langs i solen eller bare have en lille lur under et tæppe. Hynder til solvogne følger ofte med når du vælger en solvogn fra Vestmark. Vi har også et udvalg af klassiske hynder her på siden. King, Queen og Mary solvognshynder er facon syet til solvognene af samme navn fra vores tidligere solvogns kollektion i LT Collection. Disse er altid lagervarer hos Vestmark.

 

Solvognshynde 10 produkter.

Hynder til solvogne fås i flere materialer og farver. Som oftest er solvognshynderne syet til hver enkelt solvogn, men tjek her på siden, da der er flere størrelser der kan bruges i flere typer solsenge. Vælg en der ikke er for kort, da hynderne ofte glider lidt op eller ned, når den er i brug. Vi kan supplere solvognshynderne med et lille gummiunderlag, som har stor effekt mellem en polyrattan solvogn og hynden.

Standard udendørs solvognshynde.

Solvognshynde i standard størrelser leveres også i alle weather kvaliteten, altså en udendørs solvogns hynde, der kan ligge ude hele året. Den kan leveres i flere farver. Efter en byge vil hynde tørre i solen i løbet af et par timer. Kan man ikke vente, kan det sidste regnvand let trykkes ud af hynden, og den er klar til brug. En udendørs solvognshynde kan ligge ude hele sommeren, og skal blot rengøres med Texaline rens efter behov.

Mangler du en solseng? Vi tilbyder også liggestole hos Vestmark.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!