Solvogn polyrattan

Gennem flere sæsoner har solvogne i polyrattan slået sig godt fast på havemøbelmarkedet. En solvogn skal kunne stå ude hele sommeren og være af en kvalitet så den ikke ruster. Ofte leveres solvognene med hjul, så man nemt kan dreje og flytte rundt med vognene efter sol og vind. Polyrattan solvogne har været et populært valg de seneste 15 år, og designet fra dengang er bevaret og forbedret gennem de seneste år.

Aktive filtre

Vores polyrattan solvogn er alle med et stel af aluminium, som kan tåle sol, vand og sne. Solvogne fås i flere varianter og modeller. En fletsolvogn som kan indstilles i hoved og i fodende, en polyrattan solvogn som er helt flad og som også kan anvendes som ekstra siddeplads eller solvogne i polyflet, som bare kan løftes i hovedenden, hvis man vil sidde op og læse. Polyrattansolsenge er også konstrueret så man kan lægge sig på maven og tage sig en lur og få solens stråler på ryg og bagside.

Behageligt og afslappende

Flettede solsenge er velegnet og behagelige at ligge på uden hynder, da polyrattan flettet ofte er blødt nok i sig selv. Naturligvis vil en hynde altid give mere komfort.

De bedste solvogne er samlet fra fabrikken. Ingen skruer og beslag der gør vognen skrøbelig. Solvognene er fremstillet med kraftige aluminiumsrammer og med polyrattanflet af god kvalitet, er det det bedste valg for en vedligeholdelsesfri solvogn.