Filtrer efter

Pris

Pris

  • 5.196,00 kr. - 34.108,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Outdoor hynder

Outdoor hynder

Sofasæt

Et meget stort udvalg af udendørs sofasæt fra Vestmark. Vi fører vores egen import af havemøbler, og et komplet udvalg af LIFE design havesofasæt kollektion. Udendørs sofasæt fås i rigtig mange udgaver og prisklasser. Vi forhandler kun havesæt, der virkelig kan tåle at stå ude i haven. Det vil sige ingen af vores møbler skal slæbes frem og tilbage i dårligt vejr, og ofte kan man lade dem stå vinteren over. Vi foreslår altid vedligeholdelsesfrie materialer til udendørs brug.

Viser 1-28 af 28 element(er)

Aktive filtre

Altid er vores kollektion af udendørs sofagrupper produceret med et stel af aluminium der ikke kan ruste. Sofasættene, som er i træ, er altid ægte teak træ, som også kan stå uden vedligeholdelse. Dog kan man oliere sofasæt i teak, såfremt man ønsker at bevare den mørke glød.

Stort udvalg af sofasæt i vores fysiske butik

De mange sofagrupper til haven, terrassen, på hotellet eller i golfklubben kan ses og prøves i vores fysiske butik i Assens. Vi har et stort komplet udvalg af mange modeller i alle materialer. Især er kollektionen fra LIFE et besøg værd. Elegante kvalitetssæt som kan fås som man ønsker det. Det kan være der er plads til en ekstra stol, måske vil man kun have at sofaer eller sofasættet skal leveres uden sofabord. Kollektionen fra LIFE er gennemtænkt til mindste detalje. Derfor fås også spisesæt, liggestole og parasoller til alle sofasæt, som samtidig matcher i flet, stil og ikke mindst farve.

Vi tilbyder også valgfrie hynder. Mange havemøbler fra LIFE leveres med outdoor hynder, som kan ligge ude hele sommeren. De tørrer hurtigt efter en regnbyge og kan holde til det skandinaviske sommervejr. Særdeles velegnet til kontraktmarkedet, hvor sættet hele tiden skal være klar til gæster og kunne tåle at blive brugt. Outdoor hynderne til sofasæt fås i mange farver.