Sofasæt

Et meget stort udvalg af udendørs sofasæt fra Vestmark. Vi fører vores egen import af havemøbler, og et komplet udvalg af LIFE design havesofasæt kollektion. Udendørs sofasæt fås i rigtig mange udgaver og prisklasser. Vi forhandler kun havesæt, der virkelig kan tåle at stå ude i haven. Det vil sige ingen af vores møbler skal slæbes frem og tilbage i dårligt vejr, og ofte kan man lade dem stå vinteren over. Vi foreslår altid vedligeholdelsesfrie materialer til udendørsbrug.

Sofasæt 27 produkter.

Altid er vores kollektion af udendørs sofagrupper produceret med et stel af aluminium der ikke kan ruste. Sofa sættene som er i træ, er altid ægte teak træ, som også kan stå uden vedligeholdelse. Dog kan man oliere sofasæt i teak,  såfremt man ønsker at bevare den mørke glød.

Stort udvalg af sofasæt i vores fysiske butik

De mange sofagrupper til haven, terrassen eller på hotellet eller i golfklubben kan ses og prøves i vores fysiske butik på Vestfyn. Vi har et stort komplet udvalg af mange modeller i alle materialer. Især er kollektionen fra LIFE et besøg værd. Elegante kvalitets sæt som kan fås som man ønsker det. Det kan være der er plads til en ekstra stol, måske vil man kun have sofaer eller sofasættet skal leveres uden sofabord. Kollektionen fra LIFE er gennemtænkt til mindste detalje. Derfor fås også spisesæt, liggestole og parasoller til alle sofasæt som samtidig matcher i flet, stil og ikke mindst farve.

Vi tilbyder også valgfrie hynder. Mange havemøbler fra LIFE leveres med outdoor hynder, som kan ligge ude hele sommeren. De tørrer hurtigt efter en regnbyge, og kan holde til det skandinaviske sommer vejr. Særdeles velegnet til kontrakt markedet, hvor sættet hele tiden skal være klar til gæster og kunne tåle at blive brugt. Outdoor hynderne til sofasæt fås i mange farver. 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!