Filtrer efter

Pris

Pris

  • 5.995,00 kr. - 50.675,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Outdoor hynder

Outdoor hynder

Sofasæt

Et sofasæt til haven er et perfekt valg, når hygge og samvær skal kombineres med udeliv. Her på siden finder du et stort udvalg af udendørs sofasæt - vi fører vores egen import af havemøbler, og specielt kollektionen LIFE byder på eksklusivt design af havemøbler.

Vi giver dig udendørs sofasæt i rigtig mange udgaver og prisklasser. Du finder det helt perfekte match, uanset indretningen af dine udearealer – det gode ved et sofasæt er, at der følger rigtig mange muligheder med det. Du kan skabe en helt unik atmosfære, hvor familien og gæsterne kan læne sig tilbage i hyggelige og afslappet rammer. Et sofasæt er en ideel løsning, hvis du er i tvivl om indretningen af tomme områder i haven eller på terrassen.

Aktive filtre

Sofasæt der holder til det danske klima

Hos Vestmark forhandler vi kun havesæt, der faktisk kan tåle at stå ude i haven – også når solen går væk. Designet giver et lækkert, eksklusivt udtryk fra sig, men vores sofasæt er desuden produceret i holdbare og slidstærke materiale. Det vil sige ingen af vores møbler skal slæbes frem og tilbage i dårligt vejr, og du kan ofte lade dem stå vinteren over.

Vi foreslår altid at købe havemøbler, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse ved materialer til udendørs brug. Dette gør udelivet en del lettere og du kan hurtigt blive klar, når sommeren står for døren. Vores kollektion af udendørs sofasæt er produceret med et stel af aluminium, der ikke kan ruste. Vi forhandler sofasæt i træ, hvilket altid er ægte teaktræ – dette kan også stå uden megen vedligeholdelse. Sofasæt i teak kan olieres, såfremt man ønsker at bevare den mørke glød.

En hyggelig atmosfære i privaten eller i erhverv

Hos Vestmark forhandler vi udendørs havemøbler til private kunder, samt kontraktmarkedet. Et sofasæt komplimenterer både haver og terrasser, uanset om det er i det private hjem, på hotellet eller i golfklubben. Det skaber en afslappet, men eksklusiv stemning, hvor du er sikret at gæsterne sidder godt.

Til vores sofasæt, tilbyder vi også valgfrie hynder. Mange havemøbler fra LIFE leveres med outdoor-hynder, som kan ligge ude hele sommeren. De tørrer hurtigt efter en regnbyge og kan holde til det skandinaviske sommervejr. Særdeles velegnet til kontraktmarkedet, hvor sættet hele tiden skal være klar til gæster og kunne tåle at blive brugt. Outdoor-hynderne til sofasæt fås i mange farver, så du kan skabe en helt unik indretning.

Mærk forskellen i Vestmarks butik i Assens

De mange sofasæt til haven kan ses og prøves i vores fysiske butik i Assens. Vi har et stort udvalg af mange modeller i alle materialer. Vi kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning. Under vores kontaktinformation finder du både telefonnummer, mail og adresse. 

Kollektionen fra LIFE er især et besøg værd - elegante sofasæt i lækker kvalitet, der er gennemtænkt til mindste detalje. Her kan du få havemøbler præcis som du ønsker det. Der er gode muligheder for at koble andre produkter til dit sofasæt, som f.eks. liggestole og parasoller, som matcher i flet, stil og ikke mindst farve.