Havemøbler retro

Marguerit retro havesættet er designet tilbage i 1950´erne, og møblerne har virkelig fået en renæssance hos os. Vestmark leverer sættet i det oprindelige fynske design, som er fremstillet af ægte teaktræ med rustfrit aluminiumsstel. Retrohavemøblerne er blevet opdateret, justeret og reguleret efter nutidens behov, så komforten er særdeles god. Retrosættet kan bruges med og uden hynder.
Vi må ikke glemme tidens trend med retrohavemøbler, som i den grad har slået igennem. Idéen om bæredygtige kvalitetsmøbler til haven er mere populært end nogensinde. Det hvide stel på retroserien fremstilles nu i aluminium, så det ikke ruster, og levetiden forlænges betydeligt. Den hvide maling er kraftigere og holder i mange år.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Retro havesæt i teak

Når vi snakker om retro havemøbler, skal træsorten naturligvis være ægte teaktræ. Det passer perfekt til retrostilen, historien om bæredygtighed - og fordi materialet er yderst holdbart, kan næste generation også nyde godt af de klassiske retro havemøbler. Vi elsker havemøbler i ægte teak, da de holder længe og ser flotte ud, hvis blot man vedligeholder dem lidt. Det kræver minimum vedligholdelse, da teak indeholder store mængder naturlige olier - derfor teak er den helt rigtige træsort til udendørsmøbler. 

Hos Vestmark hedder vores retro havesæt Sunrise eller Hard & Ellen - begge sæt leveres med aluminiumsramme og i ægte teaktræ. De har begge et sæde formet så stolen har god komfort. Selv uden hynder kan man forvente at sidde rigtig godt. Bordet er rundt og fås i både Ø110 cm og Ø130 cm.
Er du på udkig efter et mere klassisk design til haven, tilbyder vi også et stort udvalg af havebænke.

Retro havemøbler med lang levetid

Vores retro havemøbler her på siden er hovedsageligt bygget i teak, som er en utroligt populær træsort blandt danskerne, når der skal vælges havemøbler. Teaktræ er super robust og hårdført på grund af teaktræets naturlige indhold af harpiks, hvilket gør levetiden på træet længere. Desuden er teaktræ modstandsdygtigt over for svampe, skadedyr og andre angreb, det kunne blive udsat for i løbet af sin levetid. Derfor får du et robust kvalitetshavemøbel med teaktræ som bordplade. Vestmark anbefaler dog stadig at pleje teaktræshavemøbler med teak vintage olie  og pakke det væk i slutningen af efteråret for at forlænge levetiden yderligere - Ved at skærme havesættet fra det danske vintervejr, kan du passe bedre på dine smukke retro havemøbler. 

Vores retro havemøbler er super holdbare, og som sagt kan olie hjælpe med levetide. Udseendet på et retro havesæt kan også hjælpes lidt på vej - specielt når vejret viser sig fra sin dårlige side, kan vedligeholdelse være nødvendigt. Vi anbefaler at smøre teaktræet et par gange om året med et teaktræsplejemiddel, så du trygt kan nyde et måltid ved dine havemøbler uden at frygte fedtpletter og lignende. Derudover anbefaler vi at benytte et teaktræsplejemiddelder bevarer den oprindelige farve i teaktræet. Alle møbler holder længere og forbliver pænere med teaktræsbeskyttelse. 

Kombinér dit retro havesæt med moderne haveartikler

Retro havemøbler behøver ikke stå alene. De bliver kun mere særpræget af din personlige indretning. De fungerer bl.a. rigtig godt i kombination med nogle mere moderne haveartikler. Når vi er heldige, kan den danske sommer blive rigtig varm - og en have med skygge er derfor essentielt. Med en moderne parasol til dit retro havesæt kan f.eks. du skabe et fedt udtryk i haven. En anden måde at pifte dine retro havemøbler op kunne være en teak lysestage. Denne lysestage giver lidt liv til indretningen, så sommeraftnerne kan nydes i fulde drag.