Retro havemøbler

Nytænkning og nye designs på havemøbler dukker hele tiden op. Spændende med de mange nye materialer og design, der giver mulighed for udvikling. Retrohavesættet som er designet tilbage i 1960´erne har virkelig fået en renæssance i Danmark. Vestmark har fundet sættet igen, som er det oprindelige fynske design. Havesættet er blevet opdateret, justeret og reguleret efter nutidens behov.

Retro havemøbler  7 produkter.

Underkategori

Men derfor må vi ikke glemme tidens trend med Retro havemøbler, som i den grad har slået igennem. Ideen om bæredygtige møbler til haven samt kvalitet der holder, er mere populært end nogen siden.

Det hvide stel på retro serien fremstilles nu i aluminium, så det ikke ruster og levetiden forlænges betydeligt. Den hvide maling er kraftigere og holder i mange år.

Retro stil med teak havemøbler

Naturligvis skal træsorten være ægte teak træ. Det passer perfekt til Retro stilen, historien om bæredygtighed og så kan næste generation også nyde godt af de klassiske retro teak havemøbler.

Vi elsker havemøbler i ægte teak, det er den rigtig træsort til udendørs møbler. Ofte vedligeholdelsesfrie på grund af den store mængde naturligt olie, som teak træ indeholder.

Retro havemøbler som vi i Vestmark også kalder Sunrise sæt eller Hard & Ellen sæt leveres med aluminiums ramme og ægte teak træ. Sædet er formet så stolen har god komfort, også hvis man vælger retro sættet uden hynder. Bordet er rundt og fås i både Ø110 cm og Ø130 cm. Vi tilbyder også klassisk design med vores udvalg af havebænke.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!