Havemøbler retro

Marguerit retro havesættet som er designet tilbage i 1950´erne har virkelig fået en renæssance hos os. Vestmark leverer sættet i det oprindelige fynske design, som er fremstillet af ægte teak træ med rustfrit aluminiums stel. Retro havemøblerne er blevet opdateret, justeret og reguleret efter nutidens behov, så komforten er særdeles god. Retrohavemøbel sættet kan bruges med og uden hynder. Men derfor må vi ikke glemme tidens trend med Retro havemøbler, som i den grad har slået igennem. Ideen om bæredygtige møbler til haven samt kvalitet der holder, er mere populært end nogen siden.Det hvide stel på retro serien fremstilles nu i aluminium, så det ikke ruster og levetiden forlænges betydeligt. Den hvide maling er kraftigere og holder i mange år.

Aktive filtre

Retro stil med teak havemøbler

Naturligvis skal træsorten være ægte teak træ. Det passer perfekt til Retro stilen, historien om bæredygtighed og så kan næste generation også nyde godt af de klassiske retro teak havemøbler.

Vi elsker havemøbler i ægte teak, det er den rigtig træsort til udendørs møbler. Ofte vedligeholdelsesfrie på grund af den store mængde naturligt olie, som teak træ indeholder.

Retro havemøbler som vi i Vestmark også kalder Sunrise sæt eller Hard & Ellen sæt leveres med aluminiums ramme og ægte teak træ. Sædet er formet så stolen har god komfort, også hvis man vælger retro sættet uden hynder. Bordet er rundt og fås i både Ø110 cm og Ø130 cm. Vi tilbyder også klassisk design med vores udvalg af havebænke.

Teak retro havemøbler med lang levetid

Vores retro havemøbler her på siden er hovedsageligt bygget i teak, som er en utroligt populær træsort blandt danskerne når der skal vælges havemøbler. Teaktræ er super robust og hårdført, grundet teaktræets naturlige indhold af harpiks, hvilket gør levetiden på træet længere. Desuden er teaktræ modstandsdygtigt overfor svampe, skadedyr og andre angreb det kunne blive udsat for i løbet af sin levetid. Derfor får du et kvalitets og robust havemøbel i og med der er teaktræ som bordplade. Det anbefales dog stadig at pleje sine teaktræshavemøbler med teak vintage olie  og pakke det væk i slutningen af efteråret for at forlænge levetiden yderligere på dine smukke retro havemøbler. 

Kombiner dit retro havesæt med moderne have artikler

Dine retro havemøbler fungerer rigtigt godt i en kombination med nogle mere moderne haveartikler. F.eks. kan den danske sommer til tider være så varm at der er behov for et skygge sted. Det kan du få med en moderne parasol. En anden ide til at pifte dine retro havemøbler i teak træ op med noget moderne, kunne være en teak lysestage. Denne lysestage giver lidt moderne liv til dine retro have artikler, så sommeraftnerne kan nydes i fulde drag.

Pas på dine havemøbler - Olie forlænger levetiden

Retro havemøbler er super holdbare. Dog vil det altid hjælpe på udseendet at holde det ved lige og pleje det så retro havemøblerne kan klare det til tider dårlige danske sommervejr, og de måltider der eventuelt skulle nydes i haven ved dine havemøbler. Derfor anbefaler vi at man et par gange om året smører teaktræet med et teaktræs plejemiddel, så kan du trygt nyde et måltid ved dine havemøbler uden at frygte fedtpletter og lignende. Derudover anbefaler vi at benytte et teaktræs plejemiddelder bevarer den oprindelige farve i teaktræet. Alle møbler holder længere og forbliver pænere med en teak beskyttelse.