Polyrattan solvogne

Gennem flere sæsoner har solvogne i polyrattan slået sig godt fast på havemøbelmarkedet grundet materialets fantastiske holdbarhed og flotte udseende. En solvogn skal kunne stå ude hele sommeren og være af en kvalitet der ikke ruster. Polyrattan-solvogne har været et populært valg de seneste 15 år, og det tidløse design er bevaret med flotte og lækre forbedringer gennem de seneste år. Du kan derfor roligt investere i et havemøbel i polyrattan, da du får enormt meget for pengene.

Vores solvogne i polyrattan er alle med et stel af aluminium, som kan tåle sol, vand og sne – det danske vejr bliver derfor ingen forhindring i havemøblets levetid. Her på siden kan du finde mange forskellige solvogne i flere varianter og modeller. En fletsolvogn som kan indstilles i både hovedet og i fodenden, en polyrattan-solvogn som er helt flad og som også kan anvendes som ekstra siddeplads eller solvogne i polyflet, som bare kan løftes i hovedenden, hvis man vil sidde op og læse. Solsengene i polyrattan er også konstrueret så man kan lægge sig på maven og tage sig en lur med solens stråler på ryg og bagside.

Aktive filtre

Solvogne der er behagelige og afslappende

Det helt fantastiske ved polyrattan-flettet er, at det ofte er blødt nok i sig selv. Det betyder derfor, at du er sikret en behagelig solseng, også uden hynder. De flettede solvogne er faktisk velegnede uden hynder, men det kan være forskelligt, hvad folk foretrækker. Naturligvis vil en hynde altid give mere komfort – og vi har heldigvis også solvognshynder hos Vestmark.

Når du er på udkig efter en solseng, er der rigtig mange forskellige muligheder på markedet, og Vestmark har sørget for, at du finder de bedste. Når kunderne spørger, forklarer vi dem, at de bedste solvogne er samlet fra fabrikken. Det betyder nemlig at der ikke er nogen skruer og beslag der gør vognen skrøbelig – du kan være sikker på at solsengen derfor er samlet fuldstændig korrekt. Derudover slipper du selv for bøvlet med at samle den og kan smide dig direkte i den lækre sommersol. De solvogne, du ser her på siden, er fremstillet med kraftige aluminiumsrammer og med polyrattanflet af god kvalitet. Dette er det absolut bedste valg for en vedligeholdelsesfri solvogn.

Vestmark leverer din solseng

Når du har bestemt dig for din nye solvogn i polyrattan, er dit nye havemøbel kun få klik væk. Hos Vestmark giver vi dig gratis levering i hele Danmark. Som sagt, bliver vores solvogne samlet inden de rammer dit dørtrin, og de leveres ofte med hjul, så man nemt kan dreje og flytte rundt med vognene efter sol og vind.

Hos Vestmark har vi utrolig mange års erfaring med havemøbler, og vi svarer hurtigt på alle spørgsmål, som du kunne sidde med. Kom forbi vores butik i Assens, hvor du kan se en masse af vores produkter, prøve dem eller se dem i udstilling. Her har vi også vores outlet Oasen, hvor du kan finde mange lækre tilbud. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores butik på Fyn, kan du kontakte os på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Vi svarer hurtigt og tager os tid til dig.