Polyrattan solvogne

Gennem flere sæsoner har solvogne i polyrattan slået sig godt fast på markedet grundet materialets fantastiske holdbarhed og flotte udseende. En solvogn skal kunne stå ude hele sommeren og være af en kvalitet der ikke ruster. Polyrattan har været et populært valg de seneste 15 år, og det tidløse design er bevaret med flotte og lækre forbedringer. Du kan roligt investere i polyrattan, da du får enormt meget for pengene.

Vores solvogne i polyrattan er alle med et stel af aluminium, som kan tåle sol, vand og sne – det danske vejr bliver ingen forhindring. Hos Vestmark finder du fletsolvogne, der kan indstilles i både hovedet og i fodenden og en helt flad model, der kan anvendes som ekstra siddeplads. Vi har solvogne i polyflet, som kan løftes i hovedenden, hvis man vil sidde op og læse. 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Solvogne i polyrattan har et behageligt flet

Det helt fantastiske ved polyrattan-flettet er, at det ofte er blødt nok i sig selv. Du får en meget behagelig solseng, også uden hynder. De flettede solvogne er velegnede uden hynder, men det kan være forskelligt, hvad folk foretrækker. Se alle solvognshynder hos Vestmark.

Hvordan vælger du polyrattan-solvogn? Der er rigtig mange forskellige muligheder, og Vestmark har sørget for, at du finder den bedste. Når kunderne spørger, forklarer vi dem, at de bedste solvogne er samlet fra fabrikken. Så er der ingen skruer og beslag, der gør vognen skrøbelig, og den er altid samlet korrekt. Derudover slipper du selv for at samle den. De solvogne, du ser her på siden, er fremstillet med kraftige aluminiumsrammer og polyrattanflet i høj kvalitet. Det absolut bedste valg for en vedligeholdelsesfri solvogn.

Vestmark leverer din solseng

Når du har bestemt dig for din nye solvogn i polyrattan, giver Vestmark gratis fragt i hele Danmark. Som sagt, bliver vores solvogne samlet inden de rammer dit dørtrin, og de leveres ofte med hjul, så du nemt kan dreje og flytte rundt med vognene efter sol og vind.

Hos Vestmark har vi mange års erfaring med havemøbler, og vi svarer hurtigt på alle spørgsmål. Kom forbi vores butik i Assens, hvor du kan se en masse af vores produkter, prøve dem eller se dem i udstilling. Her har vi også vores outlet Oasen, hvor du kan finde mange lækre tilbud. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores butik på Fyn, kan du kontakte os på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Vi svarer hurtigt og tager os tid til dig.