Pleje

Vedligeholdelse og pleje af nonwood eller polywood havemøbler er nødvendigt. Nonwood havemøbler kan holde sig pæne i mange år uden pleje, hvis der er tale om gennemfarvet kvalitetsnonwood. Nonwoodmaterialet, som leveres fra vores få faste leverandører, er testet og prøvet igennem flere sæsoner, og derfor kan vi garantere holdbarhed, farveægthed og lang levetid på materialet.

Aktive filtre

Der findes mange navne for kunstmaterialet, der ligner ægte træ: nonwood, polywood, aintwood, gaumo og mange flere. Fælles for alle betegnelser er, at materialet ligner træ, men faktisk er rent plastmateriale. Der er så mange forskellige kvaliteter af nonwood, så det kan være svært at se på de færdige havemøbler, hvad der er godt eller skidt. Det er en tillidssag, hvor man handler sine nonwoodhavemøbler.

Ligeledes skal vores polywood og nonwood ikke plejes, olieres eller på nogen måde vedligeholdes. Det eneste man kan gøre for at lette rengøringen til foråret, er at sætte det ind eller dække det til i vintermånederne.

Rengøring med almindeligt rengøringsmiddel i dagligt brug, er nok for at nonwood holder sig pænt og flot i mange år.