• Parasol overtræk

LIFE Palermo parasol m/fod og overtræk, standard

6.550,00 kr.

1 Parasol 
1 fod 90kg
1 overtræk

Mål

Fod 80x80 cm
højde fod 16 cm
Total incl hjul 255 

205/220 cm til underkant/underlag

Stang
Betræk
Størrelse parasol
Antal
Disponibel

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

231 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.550 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 231 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.314 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
  Har du spørgsmål ?

Ring til os på 30 70 28 64

  Fri fragt

Gælder alle varer i webshoppen

  Butik på Fyn

Se åbningstider her

Vores absolut bedste parasol ever!

LIFE Palermo hængeparasol leveres med en 90 kg granit fod der måler 80*80 cm. Se her hvor let det er at sætte hjul på. Vil du have en teak fod, har vi fremstillet en kasse der passer til granitfoden. Se her.
Parasol foden i granit har 4 kraftige hjul, der gør det nemt at flytte med parasollen. Man kan også få et kraftigt jordspyd til Palermo parasollerne.
Palermo hængeparasoller leveres med outdoor spuncrylic stof, der tåler sol og regn og holder farven (UV50+)

Klik her og se hvor nemt LIFE Palermo parasol er at betjene. 
Ved hjælp af det kraftige håndtag løftes parasollen nemt op og ned, så den kan skygge for aftensolen - også tip funktion, der går længere ned end en markise kan præstere. Med drejehåndtaget er det let at hejse parasollen op alene. Parasollen kan også tiltes til siderne, ligesom den kan dreje 360 grader. 

Medfølgende overtræk, der er nemt at lyne af og på. Brug coveret hver dag, da det også holder sammen på parasollen i blæsten. Coveret beskytter også mod skidt og snavs i hverdagen.

Ekstra tilbehør til din Palermo parasol:

Palermo Heater kan give dig ekstra lange aftener på terrassen. Den er lige til at hænge op/montere i toppen af Palermo parasollen.
Du kan også spille musik i haven med en Palermo LED krans som har bluetooth højttaler samt LED lys. Kransen er lige til at klikke på parasol stangen. Du undgår ledninger, da højtaleren skal oplades.

Produktinformation

Højde
220 cm underkant

Du kan måske lide