Overtræk til havemøbler

Havemøbelovertræk beskytter dine havemøbler mod vind, regn, blade, alger m.m. Overtræk til havemøbler kan også bruges i sommerperioden, bl.a. når du er bortrejst eller ved, det bliver dårligt vejr. Du slipper for at rengøre og tage hynder ind, når havemøbelovertræk bliver brugt. Det er god beskyttelse i perioder, hvor havemøblerne ikke bliver benyttet. Vi har mere end 40 størrelser af vælge imellem.

Der dannes meget kondens i det danske klima. Derfor er vores havemøbelovertræk åndbare, så kondensen kan forsvinde. Samtidig er de smudsafvisende, så støv ikke kan trænge igennem overfladen.

Aktive filtre

Havemøbelovertræk er den bedste beskyttelse

Overtræk til havemøbler forlænger levetiden på dine udemøbler. Du er på forkant med vejret, men undgå også at skulle tørre fuglelort, blade og pollen af møblerne. Havemøbelovertræk er super nemt at bruge og pakke væk igen. Vælg bl.a. Vestmarks overtræk i en flot antracitgrå farve, som er tidsløs og passer ind i alle udemiljøer. Vi har havemøbelovertræk i mere end 25 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde det perfekte.

For at vores overtræk kan yde den bedste beskyttelse for dine havemøbler, er det vigtigt du passer på selve betrækket, når du bruger det. Brug f.eks. en hyndeboks, når dit havemøbelovertræk ikke er i brug. I stedet for at smide det på jorden eller lægge det under bordet, foreslår vi, at du pakker det nænsomt sammen og lægger det ned i hyndeboksen hver gang. 

Overtræk til havemøbler forlænger levetiden på dine udemøbler

Vi anbefaler altid at bruge overtræk til havemøbler, hvis du vil minimere den generelle rengøring. Det forlænger levetiden på dine udemøbler markant. Det er dog ikke altid, at havemøbelovertræk alene er nok. Vi anbefaler også at give havemøblerne olie, pleje og beskyttelse, specielt hvis de er lavet af træ. Derudover kan det til tider være problematisk at holde havehynder rene. Vi anbefaler at rense dine havehynder med hynderens for at beholde deres flotte glans.

Vestmark har overtræk til havemøbler i høj kvalitet

Vores havemøbelovertræk i LIFE-serien er udstyret med snore og spænder, der gør det nemt at spænde overtrækket helt fast til møblerne. Hos Vestmark leverer vi overtræk til havemøbler i god kvalitet, der kan bruges år efter år, hvis du pakker det ordentligt sammen og opbevarer det korrekt. Havemøbelovertræk fås i mange størrelser, så det passer til dine behov. De fylder minimalt, når det er pakket væk og er nemt at trække henover havesæt, solvogne, loungesæt eller parasoller, når sæsonen er forbi.

Vestmark har garanti på alle produkter, bl.a. er alle vores møbler i teaktræ SVLK-certificeret. Du kan se vores store udvalg af havemøbler og blive inspireret til det gode udeliv.