Overtræk til havemøbler

Havemøbelovertræk beskytter dine havemøbler mod vind, regn, blade, alger m.m. Overtræk kan også bruges i sommerperioden, hvor du måske er bortrejst og vil skjule havemøblerne. Du slipper for at rengøre og tage hynder ind, når havemøbelovertrækket er på. Det er god beskyttelse i perioder, hvor havemøblerne ikke bliver benyttet. Vi har mere end 40 størrelser af vælge imellem.

Der dannes meget kondens i det danske klima. Derfor er vores havemøbelovertræk åndbare, så kondensen kan forsvinde. Samtidig er de smudsafvisende, så støv ikke kan trænge igennem overfladen.

Brug deres snore og spænder, som alle vores overtræk i LIFE-serien er udstyret med. Hos Vestmark leverer vi overtræk til havemøbler i god kvalitet, der kan bruges år efter år. Overtrækkene fås i mange størrelser, så det passer præcis til dine havemøbler. Overtrækket fylder minimalt, når det er pakket væk og er nemt at trække henover havesæt, solvogne, loungesæt eller parasoller, når sæsonen er forbi.

Aktive filtre

Havemøbelovertræk er den bedste beskyttelse

Sommeren kan være utroligt hård for dine havemøbler. Derfor er et overtræk en oplagt løsning, både for at forlænge levetiden på dine havemøbler, men især også for at undgå at skulle tørre fuglelort, blade og pollen af møblerne. Overtræk til havemøbler er super nemt at bruge og pakke væk igen. Vores overtræk i en flot antracitgrå farve, som er tidsløs og passer ind i alle udemiljøer. Hos Vestmark har vi desuden overtræk i mere end 25 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde det perfekte.

Selvom et overtræk til havemøbler er bygget til at beskytte, så bør du stadig passe på, at der ikke kommer huller eller revner i det. Det undgår du ved at benytte en hyndeboks, hvor du opbevarer alt det tilbehør, der ikke bruges. I stedet for at smide overtrækket på jorden eller gemme det under bordet, foreslår vi, at du pakker det nænsomt sammen og ligger det ned i hyndeboksen. Find en hyndeboks, som passer til dig.

Forlæng levetiden med overtræk og pleje

Vi anbefaler altid at bruge overtræk til havemøbler, hvis du ikke gider rengøre gang på gang. Men det kan ske, at et overtræk alene ikke er nok. Vi anbefaler at give havemøblerne olie, pleje og beskyttelse, specielt hvis de er lavet af træ. Derudover kan det til tider være problematisk at holde havehynder rene. Vi anbefaler at rense dine havehynder med hynderens for at forlænge livstiden.

Overtræk til havemøbler i høj kvalitet

Ligesom alle vores andre produkter, er vores overtræk til havemøbler i meget høj kvalitet. Vestmark har garanti på alle produkter, ligesom alle vores produkter i teaktræ er SVLK-certificeret. Du kan se vores store udvalg af havemøbler, og andre ting til at pifte dit udeliv op her på siden.