Overtræk til havemøbler

Vil du beskytte dine havemøbler mod blade, alger med mere, kan du få et havemøbelovertræk. Det kan også bruges i sommeren, hvor du måske er bortrejst i en periode og havemøblerne skjules lidt med et dækken. Du slipper for at rengøre og tage hynder ind, når havemøbelovertrækket er på. En god beskyttelse i perioder, hvor havemøblerne ikke bliver benyttet.

Hos Vestmark leverer vi overtræk i god kvalitet, der kan bruges år efter år. Overtrækket fås i mange størrelser, så det passer præcis til de havemøbler du vil dække til. Overtrækket fylder minimalt når det er pakket væk, og er nemt at trække henover havestole, haveborde, solvogne, loungesæt eller parasollen når sæsonen er forbi.

Aktive filtre

En god måde at beskytte havemøbler på

Sommeren kan være utroligt hård for dine havemøbler. Derfor er et overtræk til havemøbler en oplagt løsning både for at forlænge levetiden på dine havemøbler, men især også for at undgå at skulle tørre fuglelort, blade, pollen af havemøblerne og hvad der ellers kan ligge som et beskidt lag på havebordet. Et overtræk til havemøbler er super nemt at smide henover dine havemøbler, og samtidig super nemt at pakke væk igen når du skal bruge dine havemøbler. Vores overtræk har vi i den superlækre antracitgrå farve, som er tidsløs og passer ind i alle udemiljøer. Hos Vestmark har vi desuden overtræk i mere end 25 forskellige størrelser, så der skulle være rig mulighed for at finde et overtræk som lige netop passer dine!

Pas på dine havemøbler, men også dit overtræk 

Selvom et overtræk til havemøbler er bygget til at beskytte, så bør man stadig passe på at der ikke kommer huller eller revner i overtrækket. Det undgår du ved at benytte en hyndeboks, hvor du opbevarer alt andet du har kært fra din have. Så i stedet for at smide overtrækket på jorden eller gemme det under bordet, foreslår vi at du pakker det nænsomt sammen og ligger det ned i en hyndeboks. Hos Vestmark har vi et stort udvalg af hyndebokse, som passer ind i enhver have indretning!

Forlæng dine havemøblers levetid

Du kan enten vælge at benytte et overtræk til havemøbler. Men i det danske vejr kan det til tider være udsat for nogle hårde forhold, der gør at et overtræk alene ikke er nok. Vi anbefaler derfor at huske at give olie og beskyttelse til jeres træ havemøbler. Hos Vestmark har vi et stort udvalg af beskyttelse til havemøbler i træ.Derudover kan det til tider være problematisk at holde havehynder rene. Hvis dine havehynder begynder at se beskidte ud så ødelægger det lidt et samlet billede af et havemøbel sæt der ellers ville stå knivskarpt. Derfor anbefaler vi at rense dine havehynder med hynderens, for at forlænge livstiden på dine havehynder.

Hos Vestmark er kvalitet førsteprioritet

Vi ønsker mere end noget andet at vores produkter er af Aller bedste kvalitet. Og derfor køber vi kun produkter hjem vi selv kan stå inde for. Derfor tilbyder vi også garanti på alle vores produkter, ligesom alle vores produkter i teaktræ er SVLK certificeret. Du kan se vores store udvalg af havemøbler, og andre ting til at pift dit udeliv op her på siden.