Overtræk til havemøbler

Hos Vestmark får du anbefalinger og råd med på vejen. Dine havemøbler skal holde længe, og bruges i mange år. Med det danske vejr in mente kan det af og til være en udfordring.  Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig overtræk til dine havemøbler. Havemøbelovertræk beskytter dine havemøbler og havehynder mod vind, regn, blade, alger og snavs. Overtræk til havemøbler kan bruges hele året rundt og er en fornuftig investering, hvis du gerne vil beskytte dine havemøbler mod det danske uforudsigelige vejr.

Overtrækkene bidrager til, at der er mindre vedligeholdelse ved dine møbler. Ved at benytte haveovertræk slipper du altså for at skulle flytte hynder ind og ud. Du slipper for at skulle rengøre dine møbler eller tekstiler efter dårligt vejr, og på den måde står dine havemøbler altid klar til brug. Der dannes meget kondens i det danske klima. Derfor er vores havemøbelovertræk åndbare, så kondensen kan forsvinde. Samtidig er de smudsafvisende, så støv ikke kan trænge igennem overfladen. Hos Vestmark har vi over 40 forskellige størrelser af havemøbelovertræk, som du frit kan vælge mellem – så kig nedenfor og bliv inspireret af vores store udvalg af åndbare havemøbelovertræk. Hvis du skulle have nogen spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at rådgive eller vejlede dig. 

Aktive filtre

Havemøbelovertræk er den bedste beskyttelse

Åndbare overtræk til havemøbler forlænger levetiden på dine udemøbler. Du er på forkant med vejret, men du undgår samtidig også at skulle tørre fugleklatter, blade og pollen af møblerne. Derved får dine møbler altså optimal beskyttelse samtidig med, at du forlænger deres levetid. Et overtræk til dine havemøbler i det danske klima er en nødvendighed.

Havemøbelovertræk er super nemt at bruge og pakke væk igen – og det tager ikke lang tid at sætte et overtræk på havemøblerne - det er mere tidskrævende at fjerne hynderne hver gang. Du kan få Vestmark's havemøbelovertræk i en størrelse der passer de fleste havemøbel opstillinger. Havemøbelovertræk i mere end 30 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde det helt perfekte.

For at vores overtræk kan yde den bedste beskyttelse for dine havemøbler, er det vigtigt du passer på selve betrækket, når du bruger det.  I stedet for at smide det på jorden eller lægge det under bordet, foreslår vi, at du pakker det nænsomt sammen i den lille praktiske pose der følger med.

Overtræk til havemøbler forlænger levetiden på dine udemøbler

Vi anbefaler altid at bruge overtræk til havemøbler, hvis du vil minimere den generelle rengøring. Det forlænger levetiden på dine udemøbler markant. Det er dog ikke altid, at havemøbelovertræk alene er nok. Vi anbefaler også at give havemøblerne olie, pleje og beskyttelse specielt, hvis de er lavet af træ. Derudover kan det til tider være problematisk at holde havehynder rene. Vi anbefaler at rense dine havehynder med hynderens for at beholde deres flotte glans. Ved brug af overtræk på havemøbler af træ, er det vigtigt, at træet løbende få luft, så teaktræ ikke står og samler fugt.

Vestmark har overtræk til havemøbler i høj kvalitet

Vores havemøbelovertræk i LIFE-serien er udstyret med snore og spænder, der gør det nemt at spænde overtrækket helt fast til møblerne. Hos Vestmark leverer vi overtræk til havemøbler i god kvalitet, der kan bruges år efter år, hvis du pakker det ordentligt sammen og opbevarer det korrekt. Havemøbelovertræk fås i mange størrelser, så det passer til dine behov. De fylder minimalt, når det er pakket væk og er nemt at trække henover havesæt, solvogne, loungesæt eller parasoller, når sæsonen er forbi.

Overtræk til alle dine havemøbler uanset, hvilket møbel det er

Hos Vestmark er det ikke kun til de store loungesæt, at det er muligt at købe et havemøbelovertræk. Vi har overtræk i alle mulige forskellige størrelser og vinkler, så du kan tilpasse dit overtræk til dine møbler. Derudover er det nemt at finde ud af, hvilket type betræk, som du skal have, fordi alle vores produkter er udstyret med mål og et billede, så du kan visualisere netop dit møbel. 

Vestmark har både overtræk til parasoller, solsenge, loungesæt, udendørs køkkener, havemøbelsæt samt til sofaer og bænke. Derfor kan du altså altid finde lige præcis det overtræk, som passer til dine møbler. 

FAQ 

Hvilke fordele har et havemøbelovertræk? 

Overtrækkene fra LIFE serien er lavet af høj kvalitets polyester stof med indbygget ventilations- og vandafvisende stof. Det betyder, at overtrækkene nemt kan modstå regn og slud, fordi de simpelthen afviser vandet og lader det løbe af. Derudover er overtrækkende udstyret med en snor og spænde i bunden af overtrækket, hvilket gør, at det ikke blæser af i vinden. Disse to facetter ved overtrækket gør, at dine havemøbler kan stå ude hele året uden, at du skal være bekymret for deres tilstand. 

Hvordan beskytter du bedst dine møbler og dit overtræk? 

For at sikre, at dine møbler ikke bliver ødelagt af vejret, så skal de tildækkes inden, at de bliver våde. Det gør nemlig, at de ikke danner kondensering, hvilket skaber mug på tekstiler. Derudover kan der være en fordel i, at lade overtrækket være placeret ovenpå et element, hvis det skal beskytte et bord, fordi på den måde tillader du ventilation under overtrækket. Sørg også altid for, at vandet har et sted at løbe hen. Derfor skal du undgå at placere overtrækket således, at der kan dannes vandhuller, da disse kan forringe overtrækkets kvalitet og holdbarhed.

Husk altid at spænde snor og lås, så overtrækket ikke blæser af i vinden. På den måde sørger du både for at beskytte dine havemøbler og du sørger for, at dit havemøbelovertæk ikke går i stykker. Til sidst, når du tager overtrækket af, så lad det endelig tørre inden du placerer det i opbevaringsposen, der medfølger. På den måde undgår du mug og bakterier på dit havemøbelovertræk. 

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring eller skriv meget gerne, så vi kan guide dig.