Oasen - Outlet

I Oasen finder du vores gode tilbud på havemøbler. 
 

Vi leverer kvalitetshavemøbler, loungegrupper, outdoor spiseborde, liggestole og meget andet til udelivet. Messeprøver, udgåede designs samt restlager finder du i Oasen til reducerede priser. Intet kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder stadig gratis levering af alle varer købt online.  

I vores fysiske butik i Assens finder du mange flere tilbud på udstillingssæt og nedsatte havemøbler i Oasen. Kig forbi Vestmark A/S med trailer og prøv alle vores havemøbler.

Oasen - Outlet 76 produkter.

Hos Vestmark finder du kvalitetsvarer, som lægges i vores outletshop, når produktet udgår eller har været brugt på vores messer. Vi tilbyder kvalitetshavemøbler hele året rundt. I webshoppen kan du få udgåede designs af LIFE kvalitetshavemøbler og restmodeller af loungesæt, som ikke skal fortsætte i vores sortiment. Oasen har nedsatte priser på alle varer. 

I Oasen hos Vestmark finder du kun varer som er ekstra nedsatte og i begrænsede mængder, men du har så mulighed for at lave en spændende og anderledes boligindretning. Bliv inspireret her på siden og bestil til omgående levering, helt gratis.
Du kan også besøge vores butik i Assens, hvor der er endnu flere spændende udemøbler til outletpriser.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!