Androk lænestol med skammel - hvid

Højde : 88 cm
Bredde : 80 cm (stol)
Dybde : 105 cm (stol)
Materiale : Andet træ
Farve : Hvid

SKAL AFHENTES !!!

Flere detaljer

På lager

1 250 DKK

2 495 DKK

Du sparer: -1 245 DKK

LIGE NU sælges et parti udstillings Androk stole og skamler til ekstra nedsat priser ved afhentning.  

Vi ønsker at du selv skal se Androk stolen og selv vælge ud.Nyd udelivet i en god og hyggelig hvilestol. Er du til det klassiske enkle hvide look, så er en liggestol af træ det helt rigtige valg. Vores Adirondack stol og skammel i hvidmalet mango træ er enkel og elegant og til en rigtig god pris. Adirondack stolen er en klassiker fra gammel tid. Lænestolen til haven er designet af lokal tømmer fra USA, som indså at der manglede en god udendørs lænestol på markedet, hvor der samtidig var plads til hans eftermiddags te på armlænet. Derfor opfandt han Adirondack stolen.
Den populære og velrenommerede Adirondack stol har vi lavet til en meget lavere pris og i en lidt mindre udgave, der ikke fylder så meget på terrassen eller i haven.

Adirondack stol i hvidt træ er en hvilestol der kan bruges som den er, men med et tæppe, en pude og en god bog bliver liggestolen helt perfekt. Der medfølger en hvid skammel til lænestolen, som passer perfekt i højden som fodstøtte. Skamlen måler b60 x d58,5 x h36 cm.

Kan tåle det danske vejr

Vores Adirondack hvidmalet stol i mango træ der kan tåle at blive brugt og som holder til det skandinaviske sommervejr. Lænestolen kræver ingen vedligeholdelse, men kan dog friskes op med lidt maling efter nogle sæsoner. For at forlænge levetiden, anbefaler vi at opbevare Adirondack stol og skammel indendørs om vinteren.

Adirondack lænestol leveres enkeltvis, men har man plads pynter det virkelig med to stk udendørs lænestole ved siden af hinanden. Det signalerer hygge og indbyder til hygge og tosomhed.

Nedsatte lammeskind på 120 cm kan bestilles her.

Højde 88 cm
Bredde 80 cm (stol)
Dybde 105 cm (stol)
Materiale Andet træ
Farve Hvid
fri fragt banner
Gælder alle varer i webshoppen

Sikker betaling med Dankort

Ekstra Service

Vi pakker ud, samler og stiller op

Læs mere her

19 andre produkter i den samme kategori

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!