Læne- og armstole

Det kan være svært at vælge den rigtige lænestol og armstol til haven og også vanskeligt at navigere rundt i de mange tilbud. De armstole og lænestole du finder i Vestmarkshoppen er med garanti rustfrie og kræver ingen eller meget lidt vedligeholdelse. Vi garanterer kvaliteten på havestolene, ellers får du pengene tilbage.

Læne- og armstole 25 produkter.

Komfort er særdeles vigtig, også når du slapper af i haven eller på terrassen. Med en udendørs lænestol kan du forvente afslapning og god rygstøtte, hvor du kan sidde i mange timer. En god hynde og måske et lammeskind gør lige det sidste for at nydelsen er helt i top.

God vægt på lænestole

Udendørs armstole og lænestole har ofte lukkede sider og ryg, som også udmærker sig ved at give ekstra god læ for vinden, der jo også kommer sidst på aftenen. En lænestol er ofte lidt større og tungere end almindelige havestole, så armstole er den type der står bedst fast på terrasser og restauranter, hvor vinden kan drille.

Ligeledes skal armstolen kunne holde til at blive brugt og den skal kunne tåle hård sol og stærk vind. Det kan alle vores lænestole og de er derfor særdeles velegnet til restaurant, hotel og golfklubber med mere.

Vores brede kollektion fra LIFE er havestole designet til at holde udendørs i mange år. Armstolene er rustfrie og kræver ingen eller meget lidt vedligeholdelse.

Nye modeller armstole

Lænestolene fås i flere typer polyrattan flet og også i let materiale som kaldes texaline (Texteline) Et kunststof som man kan designe moderne udemøbler af og levere i mange forskellige farver.
Dertil fås outdoor hynder som matcher både flet, stel og texaline betræk. Få et overblik over vores materialer 
her.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!