Indoor

Vi tilbyder et mindre men unikt udvalg af indendørs møbler. Vestmarks indendørs kollektion af møbler og brugskunst afhænger af hvor vi rejser og hvad vi kan finde af nyheder og gode tilbud. Vi køber kvalitets møbler, og møbler der ikke ligner alt det andet.
Rustikke bæredygtige borde og bænke, recycle teak spiseborde og læder stole i høj kvalitet. Du finder masser af lanterner, pynteting, lammeskind og puder her i shoppen samt i vores butik. 

Indoor 157 produkter.

I det rustikke hjørne er vi vildt inspireret for tiden og har købt indoor småmøbler i indien, sofapuder fra både Kina og Indien samt de fedeste rustikke spisestole af ægte læder fra en fabrik i Kina, der producerer fantastisk håndværk.
I Indonesien har vi fundet indendørs spiseborde af rustikt genbrugs teak træ. En unik serie der lige nu tilbydes til rigtig gode priser.

Rå og unikke lampeskærme er også kommet i kollektionen i år. Vi har et par af modellerne i shoppen her.

Derudover vil der i vores fysiske butik altid være en afdeling med indoor brugskunst, tæpper, puder, læder skamler og meget andet. En del af det kan du købe i shoppen her, resten må du besøge vores butik for at opdage.
Vi kan sommer og vinter tilbyde et godt udvalg af lanterner, det skaber hygge både ude og inde. 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!