Hjørnesofa

Stort udvalg af kvalitets hjørnesofaer til udendørs brug. Vores sofaer til haven fås i teaktræ, polyrattan eller aluminium. Har du plads til en store havemøbler som du selv kan bygge op og sætte sammen, eller har du en mindre krog, hvor du vil hygge med en sofa i hjørnet af haven eller terrassen, så finder du begge dele og meget mere her på siden. Vi har det store udvalg af udendørs møbler herunder sofaer i webshoppen, men besøger du vores butik på Vestfyn, vil du finde endnu flere modeller, kvaliteter og farver på hjørne sofaer.

Hjørnesofa 16 produkter.

Vi skal nok hjælpe dig med at vælge det helt rigtige hjørnesofa sæt til udelivet. Vi giver mulighed for at sætte sin loungesæt sammen præcis som det passer med dig med den plads du har til rådighed og det design du kunne tænke dig. Der er mange valgmuligheder af både hynder, farver og kvaliteter, ligesom vi tilbyder de bedste materialer med vores møbler i ægte teaktræ, polyrattan flet og andre nye materialer.

Samlet hjørnesofa ved levering

Vores sofaer er som oftest samlet ved leveringen. Det eneste man skal gøre er at tage pap eller plastic emballagen af, og hjørnesofaen er klar til brug. Vælger man et sofamodul til hjørnet, følger der ofte beslag med til at klikke modulerne sammen med. Så står de bedre fast og rutcher ikke rundt, hvis underlaget er lidt glat.
Det vil være en god ide at imprægnere hynderne inden de tages i brug. Så afskyr de fugt, vand og snavs og er meget lettere at holde rene. 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!