Havetilbehør

Dæk dine havembøbler til i vinterhalvåret, så holder de meget længere. Stort udvalg af overtræk til møbler og parasoller.Vedligeholdelse og plejemidler til havemøbler er vigtigt, når du vil passe på dine udemøbler.Udendørs hynder fås i flere størrelser og farver. Ligesom rengøring og rens til outdoor hynder kan købes hos os.Vi udvider med varme til udelivet. Terrassevarmer, bålsted og gaspejse er en del af Vestmark sortiment.

 

Aktive filtre

Når du indretter din terrasse eller have, skal du have plads til ekstra tilbehør som hyndeboks, parasol og planter. Det skaber den helt rigtige stemning med blomster og levende lys, så skaf dig noget udendørs tilbehør som passer i farve og stil til dit havesæt. Lanterner med lys, parasol med musik eller en flot hyndeboks til opbevaring af puder og tæpper. Det hele er med til at give det helt rigtige udtryk og en hyggelig stemning.

Find puder, tæpper, lammeskind, lanterner og parasoller i vores butik eller bestil online og få gratis leveret.

Nogle havemøbler kræver mere pleje end andre. Brug Texaline rens til rengøring og rens af havestole af net, og køb LIFE teak rens til at rengøre og pleje dine teakhavemøbler.

Få mere at vide hos os: butik@vestmark.dk