Havestole polyrattan

Vedligeholdelses frie havestole i polyrattan kan holde i mange år, hvis du vælger de rigtige flet kvaliteter. Vestmark og LIFE har kun havestole i bedste polyrattan kvalitet. Flet stolene ruster ikke og tåler både varme og kulde, samtidig med at farven holder sig flot i mange sæsoner. Flere af vores polyrattan flet stole ser så naturlige og ægte ud i flettet, at det kan være svært at se, at polyrattan er et plast materiale.  

Aktive filtre

Her et par guides til hvad du skal kigge efter:

Hvis polyrattan stolen kan stables, skal du sikre dig det går forholdsvis let, så du ikke slider på flettet i siderne hver gang stolene sættes oveni hinanden. Det er naturligvis særdeles vigtigt, hvis du har cafe hvor stolene skal stables hver aften.

Tryk på rattan flettet, og mærk efter om flettet er strammet op, og ikke alt for tyndt. En poly rattan havestol med løst flet vil hurtigt gå op i flettet og være umulig at reparere. Flettet skal være forholdsvis kraftigt, spændstigt og i en tykkelse, så havestolen kan tåle at blive brugt som siddeplads.

Alle polyrattan havestole fra Vestmark har aluminiums stel, så stolene aldrig kan ruste. Derfor er det absolut vigtigt, at rattan havestolene ikke er af stål, og heller ikke har stål stel inde under flettet. Det giver en levetid på højst 2-3 år.

Om din havestol er flettet af blank ployrattan eller flettet er børstet, flerfarvet eller bredt har ingen indvirkning på havestolens kvalitet. Det afgørende er opskriften på det plastik, som havestolen er flettet af.

I Vestmark forhandler vi kun polyrattan havestole fra anerkendte leverandører, som i øvrigt har været vores samarbejdspartner gennem mange år. Vi garanterer alle rattan stole kan holde til de skandinaviske klime.

Polyrattan havestole.

Efter en del år med polyrattan havemøbler, er der kommet mange design havestole på markedet, og der kommer flere og flere ideer til spændende og komfortable havestole. Vi gør meget for at havestolene ikke bare er stole til haven der ser pæne ud, men samtidig også er gode at sidde i, har den rigtige siddehøjde og at havestolene har armlæn der reelt kan benyttes og passer i højden.

Positions stole med højt ryglæn som kan lægges ned, stabel stole med eller uden arm eller polyrattan havestole som hvilestol eller spise stol. Mulighederne er mange og i Vestmark har vi det hele vist i vores fysiske butik hvor alt kan afprøves. Det er bedst at prøve at sidde i sin nye polyrattan havestol.

Polyrattan havestole leveres med hynder, som kan være en sæde hynde, men også hynder i både sæde og ryg. Havestols hynder kan være Dralon, polyester eller outdoor havestols hynder.