Havestole polyrattan

Havestole polyrattan er vedligeholdelsesfrie og kan holde i mange år, hvis du er skarp og vælger de rigtige fletkvaliteter. Vestmark og LIFE-kollektionen har kun havestole i den bedste polyrattan, der lever op til en høj kvalitet.

Fletstolene ruster ikke og tåler både varme og kulde. Det gør havestole i polyrattan specielt attraktiv til det danske marked, da vores klima byder på mange forskellige temperaturer. Samtidig holder farven sig flot og glansfuld i mange sæsoner, så du kan nyde havestolene hver gang, som var de spritnye. Flere af vores polyrattan fletstole ser så naturlige og ægte ud i deres flet, at det kan være svært at se forskel. Mange bliver oprigtigt overrasket over, at det er et plastmateriale.

Aktive filtre

Tips og tricks til polyrattan havestole

1. Havestole i polyrattan bliver hyppigt brugt ved cafeer og restauranter, hvor havemøblerne gerne skulle holde længe uden at blive grimme. Her er det vigtigt, at der er mulighed for at stable havestolene, så de kan sættes væk ved f.eks. lukketid. Stabling af havestole er ikke kun en bonus i erhvervsmæssig brug, men kan også være en smart løsning til de private hjem – specielt hvis havemøblerne skal pakkes væk i vinterhalvåret. Når havestole i polyrattan bliver stablet, er det vigtigt at du altid gør det let og roligt. Derved slider du mindre på flettet i siderne, når stolene sættes oveni hinanden.

2. Når du skal købe polyrattan havestole, er det vigtigt at mærke efter, om flettet er strammet op og ikke er alt for tyndt. En havestol i polyrattan med løst flet vil hurtigt gå op og desværre være umulig at reparere. Når du mærker efter i butikkerne, skal flettet være forholdsvis kraftigt og spændstigt og i en tykkelse der kan tåle at blive brugt som siddeplads – hver dag.

3. Alle Vestmarks polyrattan havestole har aluminiumstel, så stolene aldrig ruster. Derfor er det en nødvendighed at havestolene ikke er af stål eller har stål under flettet – dette giver en levetid på højst 2-3 år og kan blive en dyr fornøjelse.

4. Der er mange forskellige fletdesigns i polyrattan – men der betyder intet for havestolens kvalitet, om det er blankt, børstet, flerfarvet eller bredt flet. Det helt afgørende for kvaliteten er opskriften på det plastik, som havestolen er flettet af.5. Hos Vestmark forhandler vi kun havestole i polyrattan fra anerkendte leverandører, som vi i øvrigt har været samarbejdspartnere med gennem mange år. Vi kan stå ved de ting vi forhandler og garanterer at alle rattanstolene kan holde til det skandinaviske klima.

Et hav af havestole

Efter en del år med polyrattanhavemøbler på markedet er der kommet mange forskellige havestoledesigns, hvor flere og flere idéer til spændende og komfortable møbler kommer frem. Komfort er en af de vigtigste faktorer, og vi gør meget for at vores havestole ikke bare ser pæne ud i haven, men faktisk også er gode at sidde i.

Vores havestole skal have den rette siddehøjde, og hvis de har et armlæn, skal det kunne benyttes ordenligt og passe i højden. Der er mange muligheder hos Vestmark – Vi har stabelstole med og uden armlæn. Vores havestole i polyrattan leveres med hynder – som sædehynde men også som hynder i både sæde og ryg. Havestolshynderne kan være Dralon, polyester eller outdoor-hynder der tåler lidt mere. Kom forbi vores butik i Assens, hvor alt kan afprøves og testes inden køb.