Havesofa

Udendørslivet indbyder til afslapning i en lækker havesofa. Skal det være en stor komfortabel ”flyder” havesofa eller minimalistiske møbler til hjørnet af haven? Bliv inspireret på siderne her eller besøg vores havemøbelbutik i Assens. Designmøbler til haven er oppe i tiden. Vi har fundet mange nye spændende havesofaer som både er til dig med den lille romantiske have, til hotellet med de store minimalistiske uderum eller til din terrasse, hvor du har brug for et sted at slappe af udendørs.

Havesofa 2 produkter.

Nyheder! Rigtig mange sjove og funktionelle havesofaer er klar til introduktion på det skandinaviske marked. Stor rund havesofa med tag, puder og udendørs hynder, som kan stå klar med hynder og tæpper hele sommeren. Eller en funktionel havesofa med lige linjer lige til at snuppe sige en middagslur eller ”bænke” alle børnene i. Vælg duosofaerne hvis det bare er til ”dig og mig” og den lille hyggekrog. Eller find en havesofa der matcher spisesættet, så hele din terrasse ”spiller sammen” og matcher hus og resten af haven.

Havesofa med udendørs hynder.

Sammensæt din havesofa i den fletfarve du ønsker og læg den rigtige hyndefarve deri. Der er mange outdoor hyndefarver at vælge imellem til din udesofa. Bløde komfortable hynder og også hynder der kan ligge ude om natten. Sofaerne til udendørs brug er alle vedligeholdelsesfrie og produceret med en sofaramme i rustfrit aluminium. Sofaen kan stå ude hele året og de fleste havesofaer leveres med udendørs hynder, som også kan ligge ude hele sommeren.

En udendørs sofa til haven fra LIFE er design i højeste kvalitet og en tidløs havesofa der holder i rigtig mange år.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!