Filtrer efter

Pris

Pris

  • 8.200,00 kr. - 9.500,00 kr.

Farve

Farve

Havesofa

Udendørslivet indbyder til afslapning. Så hvorfor ikke stille en lækker havesofa på terrassen?. Vælg en stor komfortabel ”flyder” havesofa eller en af de minimalistiske lounge sofaer. Mulighederne er mange. LIFE design havesofaer til ude brug, fås med udendørs hynder. Så er du fri for at opbevare de store tunge havehynder. LIFE havesofa kan fås i flere farver, og kan sættes sammen med mange af vores spisesæt og lænestole.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Sam sofa

LIFE Sam bed, camel

Normalpris 12.500,00 kr. -1.800,00 kr. Pris 10.700,00 kr.
  • På tilbud!
  • -1.800,00 kr.

Nyheder! Rigtig mange sjove og funktionelle havesofaer er klar til introduktion på det skandinaviske marked. Stor rund havesofa med tag, puder og udendørs hynder, som kan stå klar med hynder og tæpper hele sommeren. Eller en funktionel havesofa med lige linjer lige til at snuppe sige en middagslur eller ”bænke” alle børnene i. Vælg duosofaerne hvis det bare er til ”dig og mig” og den lille hyggekrog. Eller find en havesofa der matcher spisesættet, så hele din terrasse ”spiller sammen” og matcher hus og resten af haven.

Havesofa med udendørs hynder.

Sammensæt din havesofa i den fletfarve du ønsker og læg den rigtige hyndefarve deri. Der er mange outdoor hyndefarver at vælge imellem til din udesofa. Bløde komfortable hynder og også hynder der kan ligge ude om natten. Sofaerne til udendørs brug er alle vedligeholdelsesfrie og produceret med en sofaramme i rustfrit aluminium. Sofaen kan stå ude hele året og de fleste havesofaer leveres med udendørs hynder, som også kan ligge ude hele sommeren.

En udendørs sofa til haven fra LIFE er design i højeste kvalitet og en tidløs havesofa der holder i rigtig mange år.