Filtrer efter

Pris

Pris

  • 950,00 kr. - 14.195,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Havesæt

Du finder havesæt her på siden – vi har sammensat en masse forskellige forslag til dig, så du kan finde inspiration til nye havemøbler. Vores havesæt er nemme at bestille og fordi de kommer i sæt, er du altid sikker på, at det hele passer sammen. Din største udfordring bliver derfor at finde det rette valg til dig og din have ud fra det flotte udvalg her på siden. Et havesæt består typisk af et havebord med fire havestole, som alle matcher i farve, siddehøjde og design. Alle de havemøbler som du finder i vores havesæt kan også købes særskilt og derved sættes sammen som du selv ønsker det. Dog kan vores havesæt være en ideel løsning, da de gør det meget overskueligt og fordi man nemt kan regne ud, hvad der kan bruges sammen.

Vores havesæt er derfor en nem men lækker løsning, når der skal findes inspiration til udearealerne. Alle vores havesæt leveres med aluminiumsrammer og kan derfor ikke ruste. Som hovedregel skal de heller ikke vedligeholdes og selv hvis man er interesseret i at pleje dem, så er det nemt og hurtigt. Havesættene kan stå ude hele året, men vi anbefaler dog at et havesæt i træ opbevares indenfor om vinteren, da levetiden forlænges betydeligt. Vestmark leverer store og små havesæt til den private terrasse, men vi forhandler også et bredt udvalg til kontraktmarkedet.

Aktive filtre

Havesæt til 6 personer

Vestmark leverer mange forskellige typer havesæt i mange forskellige størrelser. Det afhænger selvfølgelig af udearealets størrelse og antallet af familiemedlemmer. For at have nok siddepladser ved havebordet vil man ofte have brug for tre stole ved hver side. Havesættet skal som hovedregel være på mindst 180 cm. Det afhænger naturligvis af stolens bredde og havebordets bentykkelse. Det er vigtigt at undersøge dette, hvis man selv sammensætter sit havesæt. Stolene skal kunne gå ind under bordet, have nok plads i bredden, så man har luft til at trække sin havestol ind og ud til havebordet.

Når du skal vælge dit havesæt er det derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring pladsen, som det skal stå ved og hvor mange der kommer til at bruge det. Det er derfor altid sikkert at tænke i større omfang – det er ofte mere praktisk at have et havesæt, der rummer flere pladser end nødvendigt, da man altid er klar til gæster og uventet besøg. Køber man derimod et havesæt der er en tand for småt, bliver det hurtigt mærkbart, når gæsterne eller familien pludselig ikke kan være der og må finde alternative siddepladser rundt om selskabet.

Når haven skal have en overhaling

Havesæt er helt fantastiske, hvis du ikke har tid eller overskud til at sammensætte dine egne havemøbler. Det kan også være at dine indretningssanser kunne være bedre og du har brug for andre, der sammensætter det hele for dig. Med vores havesæt er du sikret et skarpt og flot udtryk i dine havemøbler. Vi har alle salgs stilarter, lige fra de klassiske havemøbler til de mere moderne.

Vores havesæt kommer også i mange forskellige materialer – derfor burde det også være nemt for dig at finde et havesæt, som passer ind i din allerede personlige indretningsstil udenfor. Vi forstår, at det er vigtigt at finde møbler, som passer ind i den vision, du har om dit hjem – og vi bestræber os på at tilbyde havesæt til enhver smag. Leder du efter andre muligheder for havesæt, kan du tage et kig på vores loungesæt, som kan skabe en afslappet og hyggelig atmosfære.

Vestmark leverer havesæt

Med havesæt fra Vestmark, er du sikret god kvalitet på dine havemøbler samt garanti for at de holder i mange år. Ofte er vores havemøbler enten vedligeholdelsesfrie eller kræver minimal vedligeholdelse. Vores havesæt fra LIFE er designet til det moderne udeliv.

Skal hotellet have nye sæt til haven eller restauranten bruge flere spisesæt, så har vi en bred vifte af farver, modeller og stilarter. Mange af vores havesæt fås i forskellige længder, så man kan have flere bordstørrelser stående, til det antal gæster man nu skal dække op til. Det er altid muligt at vælge en anden type havestol og havehynde til sit sæt. Vi tilgodeser ethvert behov, og skræddersyr en haveløsning med et Vestmark havesæt, så det passer til det udtryk, du ønsker og det budget du skal overholde. Kontakt os gerne for yderligere information. Vores mail er: kontakt@vestmark.dk