Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.395,00 kr. - 43.795,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Havesæt

Find flotte og inspirerende sammensætninger af havemøbler her. Vi har sammensat en masse smukke havesæt, så du kan købe alle dine havemøbler samtidig. Et havesæt består typisk af et havebord med 4 stole, som alle matcher i farve, siddehøjde og design. Alle de havemøbler, du finder i vores havesæt, kan også købes særskilt. Vores havesæt være en ideel løsning, da de gør købsprocessen overskuelig, hvor alt passer sammen.

Alle vores havesæt leveres med aluminiumsrammer og kan ikke ruste. Som hovedregel skal de ikke vedligeholdes og kan stå ude hele året Vi anbefaler dog at havesæt i træ opbevares indenfor om vinteren, da levetiden forlænges betydeligt. Vestmark leverer store og små havesæt til den private terrasse, men vi forhandler også et bredt udvalg til kontraktmarkedet.

Viser 1-30 af 37 element(er)

Aktive filtre

Havesæt til 4 eller 6 personer

Vi har mange havesæt i forskellige design og størrelser. Det afhænger selvfølgelig din have eller terrasse samt antallet af familiemedlemmer. For at have nok siddepladser ved havebordet vil du ofte have brug for tre stole ved hver side. Havesættet skal som hovedregel være på mindst 180 cm. Det afhænger naturligvis af stolens bredde og havebordets bentykkelse. Det er vigtigt at undersøge dette, hvis man selv sammensætter sit havesæt. Stolene skal kunne gå ind under bordet, have nok plads i bredden, så man har luft til at trække sin havestol ind og ud til havebordet.

Når du skal vælge dit havesæt, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring pladsen, og hvor mange der kommer til at bruge det. Det er altid sikkert at tænke i større omfang – det er mere praktisk at have et havesæt, der rummer flere pladser end nødvendigt, da du altid er klar til gæster og uventet besøg. Køber du derimod et havesæt, der er en tand for småt, er det svært at tilføje flere pladser.

Havemøbelsæt til terrassen eller haven

Havesæt er helt fantastiske, hvis du ikke har tid, interesse eller overskud til at sammensætte dine egne havemøbler. Med vores havesæt er du sikret et skarpt og flot udtryk i din udendørs indretning. Vi har alle salgs stilarter, lige fra de klassiske havemøbler til de mere moderne.

Vores havesæt kommer i mange forskellige materialer. Vi forstår, at det er vigtigt at finde møbler, som passer ind i den vision, du har om dit hjem – og vi bestræber os på at tilbyde havesæt til enhver smag. Leder du efter andre muligheder for havemøbelsæt, kan du tage et kig på vores loungesæt, som kan skabe en afslappet og hyggelig atmosfære.

Vestmark leverer havemøbler i hele sæt

Med havemøbelsæt fra Vestmark, er du sikret god kvalitet på dine samt garanti for at de holder i mange år. Vores havemøbler er enten vedligeholdelsesfrie eller med minimal vedligeholdelse. Vores havesæt fra LIFE er designet til det moderne udeliv.

Skal hotellet have nye sæt til haven eller restauranten bruge flere spisesæt, så har vi et bredt udvalg til erhverv. Mange af vores havesæt fås i forskellige længder, så man kan have flere bordstørrelser stående. Det er altid muligt at vælge en anden type havestol og havehynde til sit sæt. Vi tilgodeser ethvert behov, og skræddersyr til dig. Kontakt os gerne for yderligere information. Ring på tlf. 30 70 28 64 eller skriv på mail kontakt@vestmark.dk