Filtrer efter

Pris

Pris

  • 895,00 kr. - 14.630,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Havesæt

Vi har sammensat forslag på havesæt til dig, som er nemme at bestille, vælge og så er du sikker på det hele passer sammen. Et havemøbelsæt består typisk af et havebord med fire havestole til, som matcher i farve, siddehøjde og design. Alle havesættene kan dog også købes særskilt og mikses som man ønsker det. Her gør vi det lidt lettere for dig at overskue, hvad der kan bruges sammen. 

Aktive filtre

Alle vores havemøbelsæt leveres med aluminiumsrammer og kan derfor ikke ruste og skal som hovedregel heller ikke vedligeholdes. Havesættene kan stå ude hele året, dog anbefaler vi et sæt af træ opbevares inden om vinteren, da levetiden forlænges betydeligt. Vestmark leverer store og små havemøbelsæt til den private terrasse, men vi forhandler også et bredt udvalg af havesæt til kontrakt markedet. Skal hotellet have nye sæt til haven eller restauranten bruge flere spisesæt, så har vi en bred vifte af farver, modeller og stilarter. Mange af vores havesæt fås i forskellige længder, så man kan have flere bordstørrelser stående, til det antal gæster man nu skal dække op til. Det er altid muligt at vælge en anden type havestol og havehynde til sit sæt. Vi tilgodeser ethvert behov, og skræddersyr en haveløsning med et Vestmark havemøbelsæt så det passer til det udtryk du ønsker og det budget du skal overholde. Kontakt os gerne for yderligere information: kontakt@vestmark.dk

Havesæt til 6 personer

For at have nok siddepladser ved havebordet vil man ofte have brug for tre stole ved hver side. Havesættet skal som hovedregel være på mindst 180 cm. Det afhænger naturligvis af stolens bredde og havebordets bentykkelse. Det er vigtigt at undersøge dette, hvis man selv sammensætter sit havesæt. Stolene skal kunne gå ind under bordet, have nok plads i bredden, så man har luft til at trække sin havestol ind og ud til havebordet.

Med møbler fra Vestmark, er du sikker på god kvalitet på dine havemøbler samt garanti for havesæt, der holder i mange år. Ofte er vores havemøbler vedligeholdelsesfrie, eller de kræver minimal vedligeholdelse. Vores havemøbelsæt fra LIFE er designet til det moderne udeliv.