Havemøbler udsalg

I bagerste del af butikken på Fyn, har vi samlet vores rester og udstillingssæt. Kvalitets havesæt til ekstra god pris. Oasen – Altid et godt tilbud. Vi forstår dog også, at det ikke er alle, der har mulighed for at komme forbi vores butik på Fyn. Derfor har vi gjort det muligt at følge med i vores havemøbel-outlet på webshoppen.

Vi får hele tiden nye varer ind, så de ældre modeller af havemøbler kommer på udsalg og giver plads til nyhederne. Det giver dig mulighed for at gøre et køb på meget fine havemøbler. Vi køber direkte i Østen og hos udvalgte europæiske importører. Derfor har vi hele året rundt et bredt og stort udvalg af havemøbler. Det giver også rigtig mange rester og udgåede dessin, og derfor hele tiden mange havemøbler på udsalg.

Ikke alle havemøbeltilbud når at komme i webshoppen, så det største udvalg får du ved at besøge vores fysiske butik eller vores lagersalg med havemøbler udsalg. Følg med på facebook for næste lagersalg her, eller kontakt os for info. butik@vestmark.dk 

Aktive filtre

Vi får hele tiden nye varer ind, så de ældre modeller af havemøbler kommer på udsalg og giver plads til nyhederne. Det giver dig mulighed for at gøre et køb på meget fine havemøbler.

Vi køber direkte i Østen og hos udvalgte europæiske importører. Derfor har vi hele året rundt et bredt og stort udvalg af havemøbler. Det giver også rigtig mange rester og udgåede dessin, og derfor hele tiden mange havemøbler på udsalg.

Ikke alle havemøbel tilbud når at komme i webshoppen, så det største udvalg får du ved at besøge vores fysiske butik eller vores lagersalg med havemøbler udsalg. Følg med på facebook for næste lagersalg her, eller kontakt os for info. butik@vestmark.dk