Havemøbler Outlet

Vi kalder butikkens havemøbel-lagersalg for Oasen – et paradis for folk der går op i havemøbler. I denne del af vore butik finder du et skarpt havemøbel outlet, hvor vi opsætter tilbud, prøver og rester.

Vi forstår dog også, at det ikke er alle, der har mulighed for at komme forbi vores butik på Fyn – derfor har vi gjort det muligt at følge med i vores havemøbeloutlet fra hjemmesiden også. Følg med i de mange tilbud her på siden, og oplev kvalitetshavemøbler til fantastiske priser.

Aktive filtre

Billige havemøbler i den bedste kvalitet

Vi har over 30 års erfaring i branchen og Vestmark afspejler vores store ekspertise på området. Læs mere om os, og hvem vi er her. Havemøbler er en vigtig investering, selv hvis haven ikke er stor. Faktisk, behøver du ikke engang en have, for at købe havemøbler – har du en altan, som skal piftes op, kan der være mange forskellige løsninger både inden for almindelige havemøbler og loungeområder.

Hos Vestmark sælger vi kun havemøbler i høj kvalitet, der holder længe. I vores havemøbel-lagersalg har du mulighed for at købe dine næste havemøbler til en fordelagtig pris uden at gå på kompromis med udseende, kvalitet eller holdbarhed.

Havemøbel-lagersalg med stærke priser

Vores havemøbel outlet giver dig mulighed for at finde dine næste havemøbler eller tilbehør - Hele foråret har vi nemlig sat udvalgte havemøbler i Oasen. Det kan være udemøbler fra 2019, en udgået farve eller et restlager vi tilbyder til en speciel nedsat pris. Kvaliteten er stadig i top og ingen af møblerne fejler noget. Dog skal det notereres at vores udstillingsmodeller kan have en lille skramme eller anden fejl, men dette bliver der selvfølgelig gjort opmærksom på inden købet.

Igennem forårsperioden er det derfor ekstra vigtigt at holde øje med Vestmarks havemøbel-lagersalg, da vi udvælger forskellige produkter igennem perioden. Vi giver dig en grundig oversigt over de havemøbler, som vi sætter i Oasen, så du ikke går glip af de gode tilbud. Vi giver selvfølgelig også fri fragt på alle produkterne, som du køber i vores havemøbel outlet – Og inden levering tjekker vi naturligvis varen, hvor du vil få et foto og besked, hvis den evt. skulle fejle noget.

Følg med i Vestmarks havemøbel-lagersalg

I vores havemøvel-lagersalg finder du både møbler til udendørs og indendørs – alle lækre og pæne i mange forskellige typer og materialer. Der er derfor gode chancer for at finde dine næste havemøbler.

Hos Vestmark hjælper vi dig med at finde inspiration til dine udearealer, både hvis du skal starte indretningen fra bunden, men også hvis du skal supplere. Oasen her er oprettet, da vi gerne vil gøre noget godt for vores kunder – og har du spørgsmål om vores havemøbel outlet, kan du kontakte os på tlf. +45 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk.