Havemøbler Outlet

Kvalitets teak haveborde og store aluminums udtræksborde fylder lige nu i vores outlet afdeling.

I Outlet Oasen finder du kvalitets havemøbler til nedsat pris. Det kan være en udgået model eller måske et havesæt fra vores messe. En del finder du her i shoppen, men kig forbi Oasen hos Vestmark i Assens, så finder du meget mere.Havemøbler Outlet 50 produkter.

Vestmark forhandler luksus havemøbler der kan stå ude hele året og havemøbel sæt vi selv henter i Kina til konkurrence dygtige priser. Vi sorterer løbende havemøbler fra på vores lager, og sætter priserne ned. De gode tilbud på havemøbler, lounge sæt, haveborde, havestole og cafe sæt, kan du finde her på siden. Du kan også gå på opdagelse i vores showroom, hvor du finder endnu flere tilbud. Rest havemøbler, udstillings modeller og messeprøver er altid vist hos os med ekstra besparelser

Udstillings havesæt kan blive leveret i uoriginal emballage. Der er også havemøbler som ikke fortsætter i den kommende kollektion, og de bliver også ekstra billige i vores outlet her. Outlet havemøbler er naturligvis stadig samme gode kvalitet, som resten af Vestmark og LIFE kollektionen. Vi går ikke på kompromis og laver billigt polyrattan flet der blegner i solen, eller putter stål indeni møblerne, for at gøre dem billige.
Kig rundt i shoppen og lad dig inspirere til en online handel eller måske et besøg i vores fysiske butik i Assens. 
Møbler til haven, terrassen, udestuen og havemøbler restaurant, cafe, golf og hotel.
Vestmark...møbler til udendørs afslapning.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!