Havemøbler Outlet

Vestmark er din gode leverendør når det gælder kvaliets havemøbler til privat og erhverv. Vores havemøbel program spænder bredt. Vi får hele tiden nye ting ind, og derfor vil der også være rest havemøbler som sælges ud til ekstra lave priser. Se dem her i shoppen, eller kom forbi vores butik og udstilling på Vestfyn.


Havemøbler Outlet 56 produkter.

Vestmark forhandler luksus havemøbler der kan stå ude hele året og havemøbel sæt vi selv henter i Kina til konkurrence dygtige priser. Vi sorterer løbende havemøbler fra på vores lager, og sætter priserne ned. De gode tilbud på havemøbler, lounge sæt, haveborde, havestole og cafe sæt, kan du finde her på siden. Du kan også gå på opdagelse i vores showroom, hvor du finder endnu flere tilbud. Rest havemøbler, udstillings modeller og messeprøver er altid vist hos os med ekstra besparelser

Udstillings havesæt kan blive leveret i uoriginal emballage. Der er også havemøbler som ikke fortsætter i den kommende kollektion, og de bliver også ekstra billige i vores outlet her. Outlet havemøbler er naturligvis stadig samme gode kvalitet, som resten af Vestmark og LIFE kollektionen. Vi går ikke på kompromis og laver billigt polyrattan flet der blegner i solen, eller putter stål indeni møblerne, for at gøre dem billige.
Kig rundt i shoppen og lad dig inspirere til en online handel eller måske et besøg i fysisk butik v/Assens på Fyn. Møbler til haven, terrassen, udestuen og havemøbler restaurant, cafe, golf og hotel.
Vestmark...møbler til udendørs afslapning.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!