Havehynder

At vælge den rigtige havehynde til sin nye havestol og havebænk kan sommetider være en vanskelig opgave. Ofte medfølger der en faconsyet havehynde til bænk og havestol, men bryder man sig ikke om farven, tykkelsen eller kvaliteten, er der rigtig mange muligheder for at finde alternativer. Faconsyede havehynder til havestole og bænke fås i mange farver og kvaliteter. Kontakt os gerne for mål og vejledning.

Havehynder 28 produkter.

Havehynder til stole og bænke skal helst passe præcis til sædet for at give optimal siddekomfort og det flotteste udseende. Havehynder må heller ikke glide i sædet, da man hurtig bliver træt af at rykke havehynden på plads.

Har man i forvejen havemøbler med hynder, hvor man ønsker de nye have stol hynder skal matche, er det en mulighed at få ens havehynder til hele serien.

Har man ældre havestole og havebænke stående, som stadig kan holde nogle år, vil nogle nye kvalitetshavehynder kunne give terrassen og haven et helt nyt udtryk.

Havehynder til havestole kan fås i mange kvaliteter og vi er fagfolk på området og ved, hvad vi taler om. Polyester er de billigste havehynder som ofte er den kvalitet, der medfølger ved købet. Alternativt kan en havestolshynde være lavet af Dralon, som er farveægte og tåler solens lys. Det ideelle materiale til stole- og bænkhynder, der er komfortable at sidde i.

Cafe og restaurant

Vil man ofre lidt mere på havehynder og sikre sig hynder, der kan ligge ude hele året eller tåle dagligt brug, så vælger man outdoor stolhynder. All Weather bænk- og havestolshynder fås i mange farver. Det kraftige materiale tåler sol, vand og sne og skal blot holdes rent med outdoor hynderens. Det blødeste og mest eksklusive stolhyndemateriale er Sunbrella, som er italiensk produceret fiber, som kan tåle at ligge ude hele sommeren og er samtidig blødt og lækkert som en indendørs pude.Læs mere om vores materialer her og kontakt os gerne for yderligere faglig information.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!