Havehynder

At vælge den rigtige havehynde til sin nye havestol og havebænk kan sommetider være en vanskelig opgave. Ofte medfølger der en facon syet havehynde til bænk og havestol, men bryder man sig ikke om farven, tykkelsen eller kvaliteten, er der rigtig mange muligheder for at finde alternativer. Facon syet havehynder til havestole og bænks. Fås i mange farver og kvaliteter. Kontakt os gerne for mål og vejledning.

Havehynder 31 produkter.

Havehynder til stole og bænke skal helst passe præcis til sædet, for at give optimal siddekomfort og det flotteste udseende. Havehynder må heller ikke glide i sædet, da man hurtig bliver træt af at rykke havehynden på plads.

Har man i forvejen havemøbler med hynder, hvor man ønsker de nye have stol hynder skal matche, er det en mulighed at få ens havehynder til hele serien.

Har man ældre havestole og havebænke stående, som stadig kan holde nogle år, vil nogle nye kvalitets havehynder kunne give terrassen og haven et helt nyt udtryk.

Havestol havehynder kan fås i mange kvaliteter og vi er fagfolk på området og ved hvad vi taler om. Polyester er de billigste havehynder som ofte er den kvalitet, der medfølger ved købet. Alternativt kan en have stol hynde være lavet af Dralon, som er farveægte og tåler solens lys. Det ideelle materiale til stol og bænk hynder, der er komfortable at sidde i.

Cafe og restaurant.

Vil man ofre lidt mere på havehynder, og sikre sig hynder der kan ligge ude hele året, eller tåle dagligt brug, så vælger man outdoor stol hynder. All weather bænk og stol havehynder fås i mange farver. Det kraftige materiale tåler sol, vand og sne og skal blot holdes rent med outdoor hynde rens. Det blødeste og mest eksklusive stol hynde materiale er Sunbrella, som er Italiensk produceret fiber, som kan tåle at ligge ude hele sommeren og samtidig er blødt og lækkert som en indendørs pude.

Læs mere om vores materialer her og kontakt os gerne for yderligere faglig information.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!