Havehynder

Havehynder til udendørs brug fås i flere kvaliteter. Havehynde der tåler vand, solens stråler eller komfortable havehynder, der skal opbevares i hyndeboks eller haveskur. De fleste havestole og havesofaer har specielle mål, hvorved havehynde ofte følger med ved køb af havemøblerne. Vi syr også faconsyede havehynder efter mål. Her kan man frit vælge tykkelse, farve og kvalitet. Kontakt os for et tilbud.

Viser 1-30 af 32 element(er)

Aktive filtre

Havehynder til stole og bænke skal helst passe præcis til sædet for at give optimal siddekomfort og det flotteste udseende. Havehynder må heller ikke glide i sædet, da man hurtig bliver træt af at rykke havehynden på plads.

Har man i forvejen havemøbler med hynder, hvor man ønsker de nye have stol hynder skal matche, er det en mulighed at få ens havehynder til hele serien.

Har man ældre havestole og havebænke stående, som stadig kan holde nogle år, vil nogle nye kvalitetshavehynder kunne give terrassen og haven et helt nyt udtryk.

Havehynder til havestole kan fås i mange kvaliteter og vi er fagfolk på området og ved, hvad vi taler om. Polyester er de billigste havehynder som ofte er den kvalitet, der medfølger ved købet. Alternativt kan en havestolshynde være lavet af Dralon, som er farveægte og tåler solens lys. Det ideelle materiale til stole- og bænkhynder, der er komfortable at sidde i.

Cafe og restaurant

Vil man ofre lidt mere på havehynder og sikre sig hynder, der kan ligge ude hele året eller tåle dagligt brug, så vælger man outdoor stolhynder. All Weather bænk- og havestolshynder fås i mange farver. Det kraftige materiale tåler sol, vand og sne og skal blot holdes rent med outdoor hynderens. Det blødeste og mest eksklusive stolhyndemateriale er Sunbrella, som er italiensk produceret fiber, som kan tåle at ligge ude hele sommeren og er samtidig blødt og lækkert som en indendørs pude.Læs mere om vores materialer her og kontakt os gerne for yderligere faglig information.