Havegyngestole

En havegyngestol kan være et alletiders valg, når man er på udkig efter komfortable og hyggelige alternativer til den almindelige havestol. En havegyngestol kan skabe en helt fantastisk atmosfære, hvor du kan sætte dig til rette i et afslappet og roligt humør. Gyng sommeren ind med et flot og rustikt møbel.

En havegyngestol er helt perfekt, hvis du har en lille krog i haven eller på terrassen. Her kan du finde en solstråle, når vejret er godt og nyde en bog eller en lille forfriskning. En gyngestol til haven er ikke forbeholdt udearealerne, men kan også bruges indendørs, hvilket gør den til et alsidigt møbel – og så sidder man helt fantastisk i den, specielt med den rette hynde i stolen.

Aktive filtre

Gyng ind i en god stemning

Med en havegyngestol er der slet ingen tvivl om, at der bliver rift om pladsen i familien. Den vil altid være et populært valg, også blandt gæsterne. En gyngestol til haven eller terrassen giver jeres udearealer en afslappet stemning, der er med til at sætte en hyggelig stemning i løbet af sommermånederne.

En havegyngestol af rattan passer oftest ind i de forskellige stilarter, som folk har på deres terrasser eller haver – den giver et vintage udtryk og fordi den er produceret i rattan, får den et helt naturligt look. Du kan eventuelt kigge på flere retro havemøbler og skabe et helt unikt look.

Når man investerer i et havemøbel, er det vigtigt at det passer ind i resten af indretningen. Specielt fordi en havegyngestol kan tages indenfor i vinterhalvåret, er det vigtigt at den står flot, også i den indendørs stil. Med en havegyngestol i rattan kan dette ikke undgås.

En havegyngestol i bæredygtige materialer

En havegyngestol i rattan er desuden et bæredygtigt valg af havemøbel, da materialet vokser naturligt i Indonesien. Hos Vestmark bliver gyngestolen i rattan fremstillet uden kemiske stoffer og processer. Derfor kan du nemt læne dig afslappende tilbage i en flot og rustik gyngestol til haven eller terrassen.

Bor man i lejlighedskomplekser med altan, kan en havegyngestol også være et perfekt valg. Du får et alsidigt havemøbel, der giver dig rigtig meget for pengene. Den tager sig godt ud og i modsætning til havestole og –bord, fylder den ikke så meget.

Vi deler vores viden hos Vestmark

Hos Vestmark har vi importeret havemøbler i mere end 30 år og vi har derfor stor erfaring og forståelse for de forskellige processer i hele produktionen. Vi forhandler kun den bedste kvalitet og kan stå inde for de produkter vi sælger. Mange af vores havemøbler har lav vedligeholdelse, så du bare skal nyde sommeren – og hvis møblerne har brug for pleje, skal vi nok hjælpe dig med de rigtige produkter og hvordan du bruger det.

Om du er på udkig efter en havegyngestol eller andre møbler til udearealerne, så står vi klar til at hjælpe. Vi sælger både til privat og erhverv, så kontakt os hvis du har større udendørsarealer, som skal bruge havemøbler eller tilbehør. Vi kan hjælpe med både inspiration og spørgsmål om de rette produkter.