Havegyngestole

En havegyngestol kan være et alletiders alternativ til komfortable og hyggelige havestole. En udendørs gyngestol kan skabe en fantastisk atmosfære, hvor du kan sætte dig til rette i lang tid. Gyng sommeren ind med et flot og rustikt havemøbel.

En havegyngestol er perfekt, hvis du har en lille krog i haven eller på terrassen. Her kan du finde en solstråle, når vejret er godt og nyde en god bog. En gyngestol til haven er ikke forbeholdt udearealerne, men kan også bruges indendørs, hvilket gør den til et alsidigt møbel – og så sidder man helt fantastisk i den.

Aktive filtre

Udendørs gyngestol til terrassen

Med en havegyngestol er der slet ingen tvivl om, at der bliver rift om pladsen. Den vil altid være et populært valg blandt familien og gæsterne. En gyngestol til haven eller terrassen giver jeres udearealer en afslappet stemning, der er med til at sætte en hyggelig stemning i løbet af sommermånederne.

En havegyngestol af rattan passer oftest ind i de forskellige stilarter, som folk har i haven. Den giver et vintage udtryk, og fordi den er produceret i rattan, får den et helt naturligt look. Vores udendørs gyngestole kan sagtens tages indenfor i vinterhalvåret. Den står flot, uanset hvor du stiller den. Find lækre og flotte havestolshynder der passer til din stil.

En gyngestol til haven i bæredygtige materialer

En havegyngestol i rattan er desuden et bæredygtigt valg af havemøbel, da materialet vokser naturligt i Indonesien. Hos Vestmark bliver gyngestole i rattan fremstillet uden kemiske stoffer og processer. Derfor kan du nemt læne dig afslappende tilbage i en flot og rustik gyngestol til haven eller terrassen.

Bor du i lejlighedskomplekser med altan, kan en udendørs gyngestol også være et perfekt valg. Du får et alsidigt havemøbel, der giver dig rigtig meget for pengene. 

Havegyngestole er populært hos Vestmark

Hos Vestmark har vi importeret havemøbler i mere end 30 år og vi har stor erfaring og forståelse for de forskellige processer i hele produktionen. Vi forhandler kun den bedste kvalitet og kan stå inde for de produkter vi sælger. Mange af vores havemøbler har lav vedligeholdelse, så du bare skal nyde sommeren – og hvis møblerne har brug for pleje, skal vi nok hjælpe dig med de rigtige produkter, og hvordan du bruger det.

Om du er på udkig efter udendørs gyngestole eller andre havemøbler, så står vi klar til at hjælpe. Vi sælger både til privat og erhverv, så kontakt os. Vi kan hjælpe med både inspiration og spørgsmål om de rette produkter.