Filtrer efter

Pris

Pris

  • 3.895,00 kr. - 43.795,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Haveborde

Hos Vestmark finder du et bredt udvalg af haveborde. Du vil med garanti finde en variant der passer til din terrasse, både hvis du har en stor og rummelig have, eller en lille, hvor pladsen er træng. Mange af de haveborde, du kan se her på siden, er udstillet i vores butik i Assens. Du kan hente inspiration her på siden, eller besøge os i vores butik. Her kan du prøve havemøblerne og se dem i kombination med hinanden, samt få råd og vejledning til det perfekte havebord for dig. Det kan være en svær beslutning at finde det rette havebord, der lever op til ens behov og have. Man vil også opleve, at der er mange valg der skal tages stilling til, både i forhold til havebordets udseende, men også havebordets materialer.  For nogle er det vigtigt, at havebordet blot kan passe sig selv, uden den store vedligeholdelse. Haveborde vil blive udsat for meget forskelligt, især med det omskiftelige og utilregnelige vejr herhjemme - derfor er det vigtigt at man gør sig overvejelser om havebordets materiale, størrelse farver. Vores haveborde er udvalgt med omhu, og de fleste kan derfor stå udenfor hele året rundt, uden den helt store vedligeholdelse.

Viser 1-30 af 35 element(er)

Aktive filtre

Find haveborde i teaktræ fra LIFE

Vi tilbyder et stort udvalg af haveborde i træ. Her på siden finder du bl.a. et udvalg af eksklusive haveborde fra mærket LIFE. LIFE er en serie af havemøbler i høj kvalitet. Vores LIFE havemøbler i træ er designet med teaktræ. Du kan være sikker på at vi kun bruger certificeret ægte teaktræ, i god kvalitet, der er udviklet specielt til det danske klima. Teaktræ er den mest populære, men også den bedste træsort til havemøbler. Teaktræ har et naturligt indhold af olie, og vil derfor have glæde af, at blive oliebehandlet en gang imellem, for at bevare den gyldne farve. Vælger du et havebord fra LIFE, er du sikret et bord som er modstandsdygtigt og som du vil glædes ved i mange år. LIFE er blevet at kvalitetsstempel, som vi er stolte af at forhandle hos Vestmark. 

Firkantede og runde haveborde der passer til din terrasse

Hos Vestmark kan du finde haveborde i mange forskellige størrelser, former og materialer. Vores haveborde i  høj kvalitet gør det nemt for dig at nyde sommeren og din have, uden at lægge for meget tid i vedligeholdelse. Vi ved, at havebordet ofte er samlingsstedet for sommerens hyggelige begivenheder. Derfor finder du også borde til enhver anledning og enhver størrelse have. Lige meget hvordan din have er indrettet, kan du finde et havebord der passer perfekt ind. Vi har både runde og firkantede haveborde, i små og store størrelser. Havebordenes designs har et nordisk minimalistisk udtryk, med rene linjer, der tilføjer et tidløst og moderne udtryk til din have. 

Haveborde i høj kvalitet  

Vi ved, at samlingerne og konstruktionen af hele bordet har stor betydning for, hvor stabilt bordet bliver. Derfor har vi nøje udvalgt vores havemøbler i en kvalitet, som sikrer en solid stabilitet. Vi tilbyder havemøbler med god vægt i træ, vedligeholdelsesfrit betonlook, eller fibercement, som står godt fast i hård vind. Derudover er der ikke gået på kompromis med komforten. Mange af vores udendørs borde kan bestilles i flere længder. Samtidig kan de også sættes i forlængelse af hinanden. Inviterer du ofte gæster forbi i haven om sommeren, vil et havebord med udtræk være den perfekte løsning.