Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.900,00 kr. - 85.425,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Haveborde

Hos Vestmark har vi store og små haveborde i mange lækre materialer. Vælg mellem modeller i glas, træ og aluminiumsrammer. Alle tåler regn. Alle vores havemøbler leveres i god kvalitet og meget ofte helt uden krav om vedligeholdelse. Vores haveborde fås i rundefirkantede og med udtræk.

Mange af vores udendørs borde kan bestilles i flere længder. Samtidig kan de også sættes i forlængelse af hinanden. Størstedelen af vores haveborde her på shoppen kan nydes i udstillinger i vores butik på Fyn

Aktive filtre

Haveborde i træ

Haveborde i træ, f.eks. teak, er typisk et par cm højere end andre spiseborde. Det skyldes den sargkant, der ligger under bordpladen og holder pladen på plads. Det er vigtigt, du tjekker om stolene kan gå ind under træhavebordet. Er der god plads, tilbyder vi gerne at justere bordbenene ved at save et par cm af, såfremt du ønsker det.

Se haveborde på tilbud

Stabilt havebord i store og små modeller

Du kan være uheldig og bruge penge på ustabile og ledløse borde. Et havebord er ofte det havemøbel, der bliver brugt mest - så det skal kunne holde. Vi ved, at samlingerne og konstruktionen af hele bordet har stor betydning for, hvor stabilt bordet bliver. Derfor har vi nøje udvalgt vores havemøbler i en kvalitet, som sikrer en solid stabilitet. Vi tilbyder havemøbler med god vægt i træ, beton eller fibercement, som står godt fast i hård vind. Ønsker du et udendørs spisebord, som er til at flytte rundt med, kan det sagtens lade sig gøre, samtidig med det står stabilt. Derudover er havebordene, som fås i flere størrelser, lige til at sætte sammen, når man fx er mange gæster til spisning.

Se havebordene som udstilling på Fyn

Mange af de haveborde, du kan se her på siden, er udstillet i vores butik i Assens. Få inspiration her på siden, eller besøg vores butik på Fyn. Her kan du bedre prøve havemøblerne og se dem i kombination med hinanden.
For plejehjem eller lignende har vi borde med passende højde og bredde, så en kørestol nemt kan komme ind under havebordet. Kontakt os og hør mere.