Filtrer efter

Pris

Pris

  • 2.500,00 kr. - 21.450,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Haveborde

Udendørs haveborde fås i mange modeller og materialer. Vores havemøbler leveres i god kvalitet og meget ofte helt uden krav om vedligeholdelse. Vores haveborde fås i runde, rektangulære eller firkantede. Vi kan også levere flere modeller med udtræk. Mange af vores udendørs borde kan bestilles i flere længder. Samtidig kan de også sættes i forlængelse af hinanden. Vores udendørs haveborde fås i flere materialer. 

Aktive filtre

Haveborde i træ er typisk et par cm højere end andre spiseborde. Det skyldes den sargkant, der ligger under bordpladen og som holder pladen på plads. Det er vigtigt man lige tjekker om stolene kan gå ind under træhavebordet. Er der god plads, tilbyder vi gerne at justere bordbenene ved at save et par cm af, såfremt man ønsker dette.

Stabilt havebord

Der findes alt for mange ustabile og ledløse borde til haven på markedet. Vi synes det er vigtigt at sidde ved et stabilt bord, som står godt fast. Og vi ved at samlingerne og konstruktionen af hele bordet har stor betydning for og indflydelse på, hvor stabile havebordene er. Derfor har vi nøje udvalgt vores havemøbler i en kvalitet, som sikrer en solid stabilitet. Vi tilbyder møbler med god vægt i træ, beton eller fibercement, som står godt fast i hård vind. Ønsker man et udendørs spisebord som er til at flytte rundt med, kan vi også hjælpe med det. Derudover er havebordene, som fås i flere størrelser, lige til at sætte sammen, når man fx er mange gæster til spisning.

Se udvalget i vores butik

Mulighederne er mange, ligesom farver, materialer og længder er at finde i vores butik i stor stil. Få inspiration her på siden, eller besøg vores butik i Assens. Her kan du sidde i stolene og prøve om stol og bord passer i højden til hinanden.
For plejehjem og lignende har vi borde med passende højde og bredde, så en kørestol nemt kan komme ind under havebordet.