Havebænke

Udendørs bænke til haven kan bruges ved husmuren, på terrassen eller i sommerhuset. Mange bruger også vores holdbare havebænke indendørs. De fleste udendørsbænke har ryglæn som en traditionel bænk i træ, hvilket er et design der er set igennem mange år. Vores bænke til udendørs brug fås blandt andet i hvidmalet kvalitets fyrretræ, som holder i det danske vejr i mange år.

Havebænke 31 produkter.

Havebænke i forskellige materialer

Vores traditionelle bænke til haven kan fås i træ og Vestmark forhandler kun den ægte vare. Det vil sige materialerne er i ægte teaktræ, som ikke behøver olie. Derfor kan vores teakbænk stå ude hele sommeren. Samtidig har vi også prisgaranti på alle vores havebænke, så du er sikker på at få kvalitet til gode priser. Du kan anvende en ekstra havebænk på terrassen, i haven eller op ad muren. På den måde har du nemt flere siddepladser ved havebordet, når der kommer gæster på besøg. Hvis du har brug for at læne dig lidt mere tilbage, anbefaler vi en havesofa. En bænk i haven pynter altid med en blomst eller en lanterne. Måske du synes en bænk til haven i fiberbeton er smart. Hvis det er for moderne og rustikt, kan du altid vælge en klassisk dansk udendørs bænk i naturtræ eller hvidt træ. Vi har begge typer bænke på lager til omgående levering.

Havebænke som kan stå ude hele året

Vi forhandler bordbænkesæt i højeste kvalitet. Stabilt kvalitets bænkesæt i vedligeholdelsesfrie materialer, som kan stå ude hele året. En anden fordel er, at det kan være lidt besværligt at flytte rundt med, hvilket er en lille garanti mod tyveri. Bordbænkesæt i aluminium og polywood koster lidt mere, til gengæld holder de også i rigtig mange år og det er uden behandling af nogen form. De fleste bænke til haven i vores kollektion kan ikke klappes sammen og derfor tåler de også at stå ude hele året. Vi anbefaler dog alle vores bænke til haven i fibercement, fiberbeton, teaktræ eller fyrretræ kommer ind om vinteren. Det forlænger levetiden og holder havebænkene rene og fine til den nye sæson starter igen. 

Se tilbud på kvalitetsbænkesæt her

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!