• På tilbud!
  • -790,00 kr.
Visby boks hynde koks grå
  • Visby boks hynde koks grå

TILBUD hvid havebænk 160 cm med hynder

4.590,00 kr.
3.800,00 kr. Spar 790,00 kr.
  • 1 hvid bænk 160 cm
  • 3 boks hynder 
Antal
På lager

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

348 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.800 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 348 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.175 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
  Har du spørgsmål ?

Ring til os på 30 70 28 64

  Fri fragt

Gælder alle varer i webshoppen

  Butik på Fyn

Se åbningstider her

Hvid havebænk i kraftigt fyrretræ i mat tekstur. Produceret af træ fra nordsvenske skove og industrimalet af flere omgange på svenske møbelfabrikker. Havebænken er i en kvalitet, der holder til det skandinaviske vejr. Både træ og maling vil stå elegant i flere sæsoner, inden en opfriskning kan blive nødvendig.
Levetiden forlænges hvis bænken opbevares inden døre om vinteren.

En klassisk, hvid havebænk til terrasse, sommerhus eller som en smuk velkomst foran huset. Dekorér med en lanterne, eller læg en hynde klar til gæster, som f.eks. ryger, eller familiemedlemmer med en god bog og en kop kaffe.

Havebænken er nem at flytte rundt på, så mangler du ekstra siddepladser i haven eller i spisestuen, kan bænken bruges her. 

Vi leverer den hvide havebænk med 3 kraftige bokshynder.. Havebænken kan naturligvis bruges uden hynder, men komforten bliver langt bedre med de passende bokshynder til.

Visby havebænk i hvid leveres usamlet, men er nem at gå til med den brugervenlige vejledning og de rustfrie skruer, som medfølger.

Produktinformation

Bredde
45 cm
Længde
160 cm
Vægt
20 kg

Du kan måske lide