• -355,00 kr.
Visby boks hynde koks grå
  • Visby boks hynde koks grå

Hvid havebænk 160 cm med hynder

3.350,00 kr.
2.995,00 kr. Spar 355,00 kr.
  • 1 hvid bænk 160 cm
  • 3 boks hynder 
Antal
På lager

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

269 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 269 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 3.223 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,66%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
  Har du spørgsmål ?

Ring til os på 30 70 28 64

  Fri fragt

Gælder alle varer i webshoppen

  Butik på Fyn

Se åbningstider her

Kraftig hvidmalet fyrretræs havebænk i mat hvid. Produceret af træ fra nordsvenske skove og industrimalet af flere omgange på svenske møbelfabrikker. Havebænken er i en kvalitet, der holder til det skandinaviske vejr. Både træ og maling vil stå elegant i flere sæsoner, inden en opfriskning kan blive nødvendig.
Levetiden forlænges hvis bænken opbevares inden døre om vinteren.

En klassisk bænk til terrasse, sommerhus eller som en smuk velkomst foran huset. Dekorer med en lanterne, eller læg en hynde klar, så indbyder du straks til rygeren eller måske en god bog og en kop kaffe.

Bænken er nem at flytte rundt med, så mangler man ekstra siddepladser i haven eller i spisestuen, kan bænken bruges her. 

Vi leverer den hvide havebænk med 3 kraftige boks hynder i mørk grå struktur stof. Den hvide bænk kan naturligvis bruges uden hynder, men komforten bliver langt bedre med de passende bænkehynder til.

Vil du spare endnu mere, kan du købe flere hvide havebænke på en gang.

Vi leverer også de hvide fyrretræs møbler som komplet sæt, der består af bænk, bord og to armstole. Dertil naturligvis også kraftige bokshynder, der matcher det hvide havesæt i facon og stil.

Vil du hellere have bænkesæt i ægte teak kan vi også hjælpe med det, og en enkelt elegant teakbænk kan bestilles i vores webshop.
Alternativt kan du også besøge vores butik, og prøve møblerne først.

Havebænk i hvid leveres usamlet, men er nem at gå til med den brugervenlige vejledning og de rustfrie skruer som medfølger.

Alle bænke i hvid kan ses og prøves i vores fysiske butik, ligesom vores havemøbler i træ også er udstillet.

Produktinformation

Bredde
45 cm
Længde
160 cm
Materiale
Andet træ
Farve
Hvid

Du kan måske lide