• På tilbud!

Havebænk træ, grå

1.599,00 kr.

Rosenbænk på 135 cm grå/brun
(hynde kan bestilles her)

Samme bænk i hvid kan ses her. 

Antal
Disponibel

  Har du spørgsmål ?

Ring til os på 30 70 28 64

  Fri fragt

Gælder alle varer i webshoppen

  Butik på Fyn

Se åbningstider her

Rosenbænk, som er produceret i Sverige i kraftigt svensk fyrretræ, tåler at stå udendørs.

Havebænken er kendt på markedet som Rosenbænk, da den ofte har en lille udskæring af en rose på ryglænet. Man bør dog kigge godt efter når man vælger sin havebænk, da Rosenbænke findes i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Nogle Rosenbænke er endda ikke egnet til udendørs brug. Vil man have en rigtig Rosenbænk eller Drømminge bænk, som kan holde sig rigtig pæn i flere år, skal man vælge teak træ eller kvalitets fyrretræ. Ligeledes skal man også kigge godt efter hvordan bænken er efterbehandlet og om Rosenbænken er samlet med rustfrie skruer. 

Vi tilbyder en vedligeholdelsesfri Rosenbænk produceret på Svensk fabrik af det bedste fyrretræ fra de nordligste svenske skove. Et materiale der tåler det skandinaviske vejr. Bænken er bejdset i grå/brun bejdse som holder til udendørs brug i flere år, inden en opfriskning af farven kan være nødvendig.

Opbevar din Rosenbænk indendørs om vinteren

Levetiden vil forlænges, hvis Rosenbænken opbevares inden døre om vinteren. Man kan også benytte et overtræk til bænken, hvis man ikke har mulighed for at stille indenfor.

Hynde til en Rosenbænk kan bestilles her.

Drømminge havebænk / Rosenbænk fås også i hvid. 

Alle Rosenbænke til haven leveres som udgangspunkt usamlet. Ønsker du at få møblerne samlet ved levering, kan vi give dig et tilbud på det. Kontakt os butik@vestmark.dk

Produktinformation

Bredde
135
Højde
82
Dybde
39 cm
Vægt
18 kg

Du kan måske lide