Visby boks hynde koks grå
  • Visby boks hynde koks grå
  • Visby boks hynde koks grå

Hvid havebænk med hynder - 3 personers

2.595,00 kr.
Leveringstid: 1-3 hverdage
1 hvid bænk
3 boks hynder koksgrå ribs
Antal
På lage

  Fri fragt

Gælder alle varer i webshoppen

  Sikker betaling

med Dankort eller ViaBill

  Butik på Fyn

Se åbningstider her

Kraftig hvidmalet fyrretræs havebænk i mat hvid. Produceret af træ fra nordsvenske skove og industri malet af flere omgange på svenske møbelfabrikker. Havebænken er i en kvalitet, der holder til det skandinaviske vejr. Både træ og maling vil stå elegant i flere sæsonnoner, inden en opfriskning kan blive nødvendig. Levetiden forlænges hvis bænken opbevares inden døre om vinteren.

En klassisk bænk til terrasse, sommerhus eller som en smuk velkomst foran huset. Dekorer med en lanterne, eller læg en hynde klar, så indbyder du straks til rygeren eller måske en god bog og en kop kaffe.

En bænk er nem at flytte rundt med, så mangler man ekstra siddepladser i haven eller i spisestuen, kan bænken bruges her.

 
Vi leverer den hvide havebænk med 3 kraftige boks hynder i mørk grå struktur stof. Den hvide bænk kan naturligvis bruges uden hynder, men komforten bliver langt bedre med de passende bænk hynder til.

Vil du spare endnu mere, kan du købe flere hvide havebænke på en gang.

Vi leverer også de hvide fyrretræs møbler som komplet sæt, som består af bænk, bord og to armstole. Dertil naturligvis også kraftige bokshynder, der matcher det hvide havesæt i facon og stil.

Bænkesæt i hvid kan ses og bestilles her. Vil du hellere have bænkesæt i ægte teak kan vi også hjælpe med det, og en enkelt elegant teakbænk kan bestilles i vores webshop. Alternativt kan du også besøge vores butik, og prøver møblerne først.

Havebænk i hvid leveres usamlet, men er nem at gå til med den brugervenlige vejledning og de rustfrie skruer som medfølger.

Alle bænke i hvid kan ses og prøves i vores fysiske butik, ligesom vores havemøbler i træ også er udstillet.

32190031 visby
12 Varer
2015-03-01

Produktinformation

Bredde
45 cm
Længde
158 cm
Materiale
Andet træ
Farve
Hvid

Du vil eventuelt også synes om