Hvid havebænk med hynder - 3 personers

Bredde : 45 cm
Længde : 158 cm
Materiale : Andet træ
Farve : Hvid
1 hvid bænk
3 boks hynder koksgrå ribs

Flere detaljer

På lage

2 595 DKK

Kraftig hvidmalet fyrretræs havebænk i mat hvid. Produceret af træ fra nordsvenske skove og industri malet af flere omgange på svenske møbelfabrikker. Havebænken er i en kvalitet, der holder til det skandinaviske vejr. Både træ og maling vil stå elegant i flere sæsonnoner, inden en opfriskning kan blive nødvendig. Levetiden forlænges hvis bænken opbevares inden døre om vinteren.

En klassisk bænk til terrasse, sommerhus eller som en smuk velkomst foran huset. Dekorer med en lanterne, eller læg en hynde klar, så indbyder du straks til rygeren eller måske en god bog og en kop kaffe.

En bænk er nem at flytte rundt med, så mangler man ekstra siddepladser i haven eller i spisestuen, kan bænken bruges her.

 
Vi leverer den hvide havebænk med 3 kraftige boks hynder i mørk grå struktur stof. Den hvide bænk kan naturligvis bruges uden hynder, men komforten bliver langt bedre med de passende bænk hynder til.

Vil du spare endnu mere, kan du købe flere hvide havebænke på en gang.

Vi leverer også de hvide fyrretræs møbler som komplet sæt, som består af bænk, bord og to armstole. Dertil naturligvis også kraftige bokshynder, der matcher det hvide havesæt i facon og stil.

Bænkesæt i hvid kan ses og bestilles her. Vil du hellere have bænkesæt i ægte teak kan vi også hjælpe med det, og en enkelt elegant teakbænk kan bestilles i vores webshop. Alternativt kan du også besøge vores butik, og prøver møblerne først.

Havebænk i hvid leveres usamlet, men er nem at gå til med den brugervenlige vejledning og de rustfrie skruer som medfølger.

Alle bænke i hvid kan ses og prøves i vores fysiske butik, ligesom vores havemøbler i træ også er udstillet.

Bredde 45 cm
Længde 158 cm
Materiale Andet træ
Farve Hvid
fri fragt banner
Gælder alle varer i webshoppen

Sikker betaling med Dankort

Ekstra Service

Vi pakker ud, samler og stiller op

Læs mere her

26 andre produkter i den samme kategori

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!