hængestole

Leder du efter det perfekte møbel til at lægge sidste hånd på værket ved havemøblerne? Her kan en udendørs hængestol være det helt rette valg. Du får et havemøbel, der skiller sig ud og skaber en hyggelig og afslappet stemning ud over det sædvanlige. En udendørs hængestol er både flot og lækker at sidde i og du går derfor ikke på kompromis med indretningen af dine udearealer – du får derimod et møbel, som passer perfekt ind i alle slags stilarter.

En udendørs hængestol kan piftes op, som du ønsker med diverse puderhynder og tæpper – måske et flot lammeskind. Det er et holdbart møbel, som kræver lidt vedligeholdelse og som bevarer sin glans trods daglig brug. Du får nemt skabt den ultimative hyggekrog og der kan nemt blive rift om pladsen – det bliver hurtigt gæsterne og familiens favorit. En udendørs hængestol er et anderledes og alternativt havemøbel med mange sjove muligheder.

Aktive filtre

En forvandling af dine udearealer

En udendørs hængestol kan give dig det perfekte touch til haven eller terrassen, specielt hvis du er løbet tør for idéer til indretningen. Med ét møbel kan du skabe en hyggelig stemning, som familien og gæsterne vil sætte pris på. Vi garanterer at hængestolen bliver det nye samlingspunkt, da det ofte udnævnes til hjemmets yndlingsplads.

Du kan opsætte en udendørs hængestole stort set alle steder, hvor det er muligt fastgøre en krog. Den er specielt gode til den overdækket terrasse, vinterhaven eller hængende under træet i sommerperioderne. Både opsætningen og nedtagningen er ganske nem og overskuelig og du kan derfor lave flere opsætningssteder i hjemmet – derved kan du flytte rundt på den afhængigt af de forskellige sæsoner. Når du køber en udendørs hængestol får du en alternativ version af den velkendte hængekøje. Fordi man sidder op, er møblet både nemt og bekvemt at komme ind og ud af. Derfor kan alle i familien nemt bruge stolen uden hjælp – både børn og ældre.

En udendørs hængestol giver fantastisk komfort

Udover at skabe en hyggelig atmosfære i haven eller på terrassen kan din udendørs hængestol også klare de ergonomiske krav til et godt møbel – hængestolen er fantastisk komfortabel at sidde i og inviterer, nærmest lokker, dig til at slå dig ned i timevis. Sæt dig til rette og lad benene svæve.  Med en udendørs hængestol gør du morgen- eller eftermiddagskaffen til den bedste tid på dagen. Med en flyvende fornemmelse opnår du en fantastisk siddestilling i et solfyldt hjørne eller i skyggen under træet.

Med en udendørs hængestol har du mange muligheder for ophængningssteder. Specielt i forhold til slid og vedligeholdelse kan stolen flyttes indenfor i vinterhalvåret, så den let holder sin glans. Her kan den overdækket terrasse eller vinterhaven være et godt valg. Du kan selvfølgelig også montere en hængestol indendørs. Det gode ved dette havemøbel er, at den ikke fylder særlig meget i haven eller på terrassen. Du kan nemt finde plads til den, og har du et hjørne som skal udfyldes, er dette et perfekt valg. Selvom en hængestol kun afhænger af én krog, så holder den til rigtig meget. Bliver krogen monteret korrekt, kan du være helt rolig for at den holder til at blive brugt på daglig basis.

Vestmark leverer gratis

Både børn og voksne har gavn af en udendørs hængestol. Hos Vestmark giver vi jer det bedste bud på slagsen og tilbyder havemøbler i højeste kvalitet. Vi har hængestole i bæredygtigt rattan, der holder længe og altid tager sig godt ud. Vi leverer din hængestol gratis og færdigsamlet, så du blot skal hænge den op – og det er heldigvis ganske nemt. Er du i tvivl om vores udvalg eller har spørgsmål om levering, vedligeholdelse eller andre relevante ting, så kontakt os – vi er klar på telefon 30 70 28 64. Du kan også finde os i vores butik i Assens.