Golf

Outlet salg af golf udstyr. Restpartier af Volvik golfbolde, Cart bags og Stand bags i rest modeller og farver. Når vores leverandører kun har få stk af tilbage af en model golfvogn, havner de ofte i vores golf outlet her på siden eller i vores fysiske butik på Vestfyn. Det samme gælder elvogne, golfbolde og tilbehør.
Vores butik ligger 800 meter fra Barløseborg Golfbane v/Assens, hvor vi har indrettet en gammel gård med unikke havemøbler, brugskunst og lidt golf outlet. Se åbningstider her.

Golf 23 produkter.

Golf banen Barløseborg golf ligger få meter fra vores fysiske Golf outlet butik her på Vestfyn. På Barløseborg golfbane finder du både pay and play bane og en fantastisk 18-huls bane, hvor du får en anderledes oplevelse. Smuk natur og spændende bane i et skønt område nær Assens.
Cafe Tee Time kan du booke en overnatning til fornuftig pris og få serveret en lækker menu af kokken. Vi hjælper dig gerne med at reservere dit golfophold eller din fest på Barløseborg.

Golf butik nær Barløseborg Golfbane.

På vores nedlagte gård har vi indrettet 2 etager med havemøbler, brugskunst og bolig varer. I vores lille landsby Barløse kommer mange golfspillere forbi for at få en oplevelse på Barløseborg golfbane. Og der er desværre ingen fysisk butik ved banen, så vi bød straks ind.
Vi ligger blot 800 meter fra banen, og med faste åbningstider. Vi glæder os til at se dig.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!