Gasborde

Hos Vestmark forhandler vi et utal af forskellige måder, hvorpå man kan skabe varme på terrassen. Her er et gasbord er en god måde at forlænge din sommersæsonen på. Du får et indbygget havebord med ildsted, så dig og dine gæster kan hygge om bål uden dårlig siddestilling eller i vådt græs. Et gasbord er den ideelle måde at samle sig på i haven, hvor I får hygge og samvær på højt plan. Et bord med gaspejs er sikkert, nemt at optænde, og du kan købe ekstra glasbeskyttelse, så børn ikke brænder sig. Køb de populære gasborde hos Vestmark. 

Aktive filtre

Forlæng sommersæsonen med et gasbord

Et gasbord er særlig egnet til sommerens kolde aftener, men kan også sagtens bruge i forårs og efterårsmånederne. Med et ildbord kan du forlænge udendørssæsonen, da ilden fra ildstedet i midten af bordet skaber varme. Derfor kan du stadig sidde udendørs på terrassen med familie og venner, hvor du normalt ville trække inden for i stedet. Hos Vestmark forhandler vi Ildbordet m/ alu top, som har en bredde på 100 cm. Dette ildbord har en bordplade fremstillet i aluminium, som ikke skal vedligeholdes. Du skal ikke bekymre dig om synet af gasflasken, da den og slangen er gemt væk under skabet i bordet. Hertil skal benyttes en 5 kg. letvægtsflaske. 

Forlæng levetiden på dit gasbord

Det er vigtigt at beskytte dit ildbord mod regn og vind for at forlænge forbrugstiden. Hos Vestmark forhandler vi speciale tilpassede overtræk til dit ildbord. Overtrækkene kommer i 2 størrelser M og L, så du kan finde den, der matcher målene på dit ildbord. Overtrækket er produceret i et All Weather materiale, som gør det modstandsdygtigt og vandafvisende over for det skiftende danske vejr. Materialet er hurtigtørrende og er nemt at rengøre med en våd klud. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så kontakt os på mail eller telefon, så vejleder vi dig. 

Tilkøb ekstra glas til dit gasbord

Dit gasbord er købt og taget i brug - men nu oplever du, at vinden slukker for den tændte ild. Til dette problem findes heldigvis en løsning! Hos Vestmark forhandler vi Cosi glas til dit ildbord, så du slipper for, at vinden slukker for din varme omkring bordet. Glasset findes i en Medium og en Large model, så du kan vælge den størrelse glas, der passer bedst til dit bord.