Firkantet parasol

Kvadratiske parasoller fra LIFE er velegnet til hotel, cafe og restaurant samt på terrasser og haver, hvor den funktionelle elegante solsejl bliver set og brugt. En firkantet markedsparasol er mindst 3 meter, og kan dække et stort område på en terrasse. Ofte kan de store kvadratiske markedsparasoller erstatte en markise. En parasol er jo også mere fleksibel, idet den kan drejes, flyttes og tippe for sol og vind. Vores kvalitets parasoller er med hel stang i aluminium eller træ.

Aktive filtre

For at gøre vores firkantet parasoller mere stabile er alle vores modeller med hel stang, da de derved har meget længere holdbarhed og ikke knækker eller bliver skæve af vinden. Alle møbler købt i shoppen leveres gratis til dør. De fleste modeller er færdigsamlet og klar til brug ved modtagelsen.

Minimalistiske skandinaviske stil

Vores nordiske minimalistiske stil på havemøbler og design på terrassen eller restauranten, er en firkantet parasol fra LIFE et optimalt og passende valg. LIFE parasollerne er nemme at betjene med det kraftige aluminiums håndtag. Derudover kan de både tippes vertikalt og horisontalt samt drejes 360 grader om sig selv. Det giver mulighed for at dække et område på 7 meter blot med en af de helt store firkantet parasoller. Når flere står ved siden af hinanden, kan de dække mange meter terrasse eller udeområde.

En ny lækker feature er at du kan få en musikafspiller i parasollen.

Til firkantede parasoller fås som tilbehør led lys krans med eller uden bluetooth afspiller.