Nedsat!

Amalie nonwood bord sort, 90 cm Gør større

Amalie nonwood havebord sort i 90 cm

Højde : 77 cm
Bredde : 90 cm
Længde : 90 cm
Materiale : Polywood
Farve : Sort
1 polywood bord 90 cm

Flere detaljer

På lager

1 495 DKK

1 865 DKK

Du sparer: -370 DKK

Vedligeholdelsesfrie haveborde er populære og 90% af de udendørs haveborde vi tilbyder, kan stå ude hele året uden pleje eller vedligeholdelse.

Et af de mest populære materialer til udendørs haveborde er Nonwood, eller Aintwood/polywood som nogen også kalder materialet. Der findes rigtig mange typer Nonwood og holdbarheden varierer rigtig meget. Læs mere om nonwood/polywood materialet her.

Nonwood havebord som ligner ægte træ

Et nonwood havebord har bordplade af kunstmateriale eller plast, som dog ligner ægte træ til forveksling. Vores modeller er alle sammen gennemfarvet polywood. Vores Amalie havebord har også en mat børstet nonwood overflade, som ser endnu mere ”træagtig” ud. Amalie havebord er konstrueret så det står godt fast og stabilt. Samlingerne på bordben er anderledes og ekstra godt fremstillet. Dette nonwood havebord samles ikke i hjørnet ved bordpladen, men derimod 10 cm nede på bordbenene, så bordet bliver meget mere stabilt. En lille detalje med meget stor effekt.

Aluminiums stellet er sort malet flere gange så det holder i farven. Det gælder også ved små stød og slag. Bordpladen er børstet Polywood/Nonwood, som ligner rigtig træ, men er blot en cocktail af gennemfarvede kunstmaterialer som er testet og holdbare til varme og kulde. Skal aldrig vedligeholdes, blot rengøres med almindelig rengøringsmiddel.

Nonwood havebordet er på 90 cm og har god plads til 4 havestole, og har fin størrelse som et ekstra bord man lige kan sætte til, når man skal være mange på terrassen.

Amalie bordet er 77 cm høj, så alle stole kan gå ind under – Der er også plads til at en kørestol kan komme helt ind under bordet. Ønsker man bordet et par cm lavere, kan vi afkorte ben i den ønskede højde. Kontakt os for yderlige info.

 

 

Højde 77 cm
Bredde 90 cm
Længde 90 cm
Materiale Polywood
Farve Sort
fri fragt banner
Gælder alle varer i webshoppen

Sikker betaling med Dankort

Ekstra Service

Vi pakker ud, samler og stiller op

Læs mere her

25 andre produkter i den samme kategori

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!