Daybed

En udendørs daybed skaber en hyggelig og afslappet atmosfære ved dine udearealer og bliver med garanti yndlingspladsen hos familien. Som en kombination af en sofa og en seng, er det mere end bare et møbel. En udendørs daybed er både rummelig og behagelig, og vi giver dig et par gode bud på forskellige former og farver. Her på siden finder du vores udvalg af udendørs daybeds i høj kvalitet, der passer til de forskellige slags udearealer, som rummer en daybed.

En udendørs daybed er et perfekt supplement til de traditionelle havemøbler, og trods det bløde og lækre udseende, er de ganske nemme at vedligeholde og kan stå ude hele sommeren. Til de våde perioder kan et overtræk tages i brug, hvilket også er ideelt til opbevaringen om vinteren. Med en udendørs daybed får I misundelige blikke fra naboen, og havemøblet er præcis så blødt og komfortabelt, som det ser ud. Kig med på siden her og find din nye udendørs daybed.

Aktive filtre

Familiens nye favoritplads

En udendørs daybed kan give haven en helt ny stemning. Vores udvalg af daybeds varierer i størrelsen, da haver og terrasser selvfølgelig er forskellige. Vi tilbyder store, rummelige, udendørs daybeds til den store have, der mangler et alternativ til de traditionelle havemøbler – vores daybeds er ikke kun yderst komfortable, men de står også flot i haver og på terrasser uden at blive for voluminøse og klodset. Vi garanterer at en udendørs daybed bliver familiens nye yndlingsplads, en plads der bliver kæmpet for på de varme sommerdage.

En udendørs daybed er perfekt til det danske sommervejr og den danske hygge. Det bliver stedet du søger hen med en god bog i weekenden og er perfekt til en lur i skyggen. Når I byder gæsterne velkommen på de varme sommeraftenen, bliver jeres udendørs daybed et favoritvalg. Man både sidder og ligger perfekt, og haven forvandles til en afslappet oase, hvor hygge står øverst på dagsordenen.

Udendørs daybed - høj kvalitet med lidt vedligeholdelse

Vi tilbyder en udendørs daybed til enhver smag. Vores udvalg tager udgangspunkt i mange forskellige designs og størrelser, hvilket giver jer rig mulighed for at vælge det helt rette havemøbel. Vores udendørs daybeds er i høj kvalitet og designet specielt til det danske klima. De kan stå ude hele sommeren og kan beskyttes mod de våde dage med overtræk. Vi har gjort det så nemt som muligt at have en udendørs daybed stående – flere har udendørs hynder, der sikrer en nem vedligeholdelse. Og selvom hynderne er åndbare og til udendørs brug, ændrer det ikke ved komforten eller udseendet. I får en udendørs daybed som er flot, behagelig og kræver lidt vedligeholdelse.

Leder du efter flere alternativer til havens traditionelle havemøbler, kan vi også anbefale loungeprodukter som hængestole, liggestole eller vores mange loungesæt.

Vestmark har et stærkt udvalg

Hos Vestmark har vi stor ekspertise inden for havemøbler og udearealer – vores udvalg af udendørs daybeds er valgt på baggrund af kvalitet og funktionalitet. Vi forstår at havemøbler er en ligeså vigtig del af hjemmet som alle andre møbler. Derfor forhandler vi udelukket havemøbler, som lever op til vores egne standarder og kvalitetsvurdering. En udendørs daybed skal kunne holde det til danske klima og stå flot, også når den ikke er ny mere.

Har du spørgsmål om din næste udendørs daybed eller leder efter professionel vejledning i indretning af dine udearealer, står vi klar til at hjælpe. Vi er til at træffe på både telefon og mail samt i vores fysiske butik i Assens. Du finder vores oplysninger på vores kontaktside.