Dækstol

Dækstole med eller uden arm fås i mange udgaver. De seneste år er der produceret mange typer og kvaliteter. Den ægte klassiske dækstol har kraftigt kvalitets teaktræ lameller og leveres med messingbeslag. En dækstol er et klassisk havemøbel gennem flere generationer. De fleste kender dækstolen som liggestolen i teaktræ med armlæn og fodskammel. Vi forhandler forskellige typer liggestole og dækstole, også i andre materialer en teak.

Dækstol 5 produkter.

Vestmark er hele tiden ude for at finde nye design. Det gælder også liggestole og dækstole. Både i ægte teaktræ og polyrattan flet, men også dækstole i skandinaviske fyrretræ fra nordiske svenske skove.

Deckchair eller dækstol er et havemøbel der i mange år har været populær også fordi de passer ind i mange typer boligmiljø. Den klassiske dækstol i teak træ kan fås i mange træsorter og kvaliteter, men her kan man som regel gå efter reglen: Pris og kvalitet hænger sammen.

Ægte teak kan stå udendørs hele året, skal ikke vedligeholdes og bliver bare kønnere med årene. Hvis teak træet er lyst og rødligt er dækstolen typisk produceret af ung teak, som ikke klarer sig så godt som en ældre teak planke. Kig efter de tykke planker, mørk i gløden og se om beslag og skruer i er rustfrit messing. Så er du godt på vej til at vælge en udendørs dækstol du kan få glæde af i mange år.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!