Dækstol

Dækstole med eller uden arm fås i mange udgaver. De seneste år er der produceret mange typer og kvaliteter. Den ægte klassiske dækstol har kraftige teaktræslameller af høj kvalitet og leveres med messingbeslag. En dækstol er et klassisk havemøbel gennem flere generationer. De fleste kender dækstolen som liggestolen i teaktræ med armlæn og fodskammel. Vi forhandler forskellige typer liggestole og dækstole, og også i andre materialer end teak.

Aktive filtre

Vestmark er hele tiden ude for at finde nye designs. Det gælder også liggestole og dækstole. Både i ægte teaktræ og polyrattanflet, men også dækstole i skandinavisk fyrretræ fra nordiske, svenske skove.

Deckchair eller dækstol er et havemøbel der i mange år har været populært, bl.a. fordi de passer ind i mange forskellige typer boligmiljø. Den klassiske dækstol i teaktræ kan fås i mange træsorter og kvaliteter, men her kan man som regel gå efter reglen: Pris og kvalitet hænger sammen.

Ægte teak kan stå udendørs hele året, skal ikke vedligeholdes og bliver bare kønnere med årene. Hvis teaktræet er lyst og rødligt er dækstolen typisk produceret af ung teak, som ikke klarer sig så godt som en ældre teak planke. Kig efter de tykke planker, mørk i gløden og se om beslaget og skruerne er i rustfrit messing. Så er du godt på vej til at vælge en udendørs dækstol du kan få glæde af i mange år.