Vedligeholdelsesfri havemøbler

I en travl hverdag og i moderne familier skal det hele være nemt at gå til og havemøblerne skal være klar når man har tid til at nyde udelivet. Derfor bruger vi ikke tid på at pleje og vedligeholde møblerne mere. Den tid er forbi. Samtidig er de nye trends også at vi ikke smider ud og køber nyt. Derfor er vedligeholdelsesfri havemøbler smarte.

Derfor er det eneste rigtige at søge efter vedligeholdelsesfri havemøbler – de passer sig selv og står klar på terrassen når du har fri og er lige klar til at bruge. Efter vinteren skal du ikke skrubbe og skure, og du behøver ikke samle og pakke ud. Møblerne er klar til brug hvad enten de er inde for vinteropbevaring eller har stået ude hele vinteren. De fleste vedligeholdelsesfri havemøbler skal blot rengøres for alger, blade og almindelig snavs. Hurtigt og nemt.

Slip for den store omgang oliering

Har du valgt træhavemøbler, vedligeholdelses teak havemøbler kan du også slippe for den store oliering. Rigtig teak træ i rå naturlig og oprindelig overflader er også vedligeholdelsesfri, og skal kun olieres hvis man ønsker en rødbrun glød.

Også fyrretræ i god kvalitet med den rigtige efterbehandling er vedligeholdelsesfri. Svensk fyrretræ fra nordiske skove som vi får produceret af, kan holde til det skandinaviske klima uden vedligeholdelse.

Samme gælder Sten, granit og de kunstmaterialerne som polyrattan, polywood, nonwood og Aintwood. Alle materialer er vedligeholdelsesfri.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!