Udestuemøbler

I Danmark har vi godt styr på design og boligindretning. Vi bruger masser af ressourcer på indretning af køkken, bad og bolig, og nu er det endelig kommet til udendørs miljøerne som terrassen, vinterhaven og udestuen. Der stilles krav til udendørsmøblerne i haven, og ikke mindre krav til møbler, der skal stå i udestuen.

Udestuen må gerne ligne et udendørs miljø, og derfor anbefaler vi udestuemøbler med blandt andet bløde hynder, komfortable stole, sofamiljøer med masser af puder og tæpper. Design din udestue som en rigtig stue, men brug lette udendørs materialer, så vinterhaven ligner dit hjem som er taget med udendørs.

Vælg de rigtige udestuemøbler

Udestuer bliver varme, og der kan blive rigtig høje temperaturer. Det stiller store krav til udestuemøblerne. Vi anbefaler ikke udestuemøbler i træ, da træ arbejder og vil med de store temperatur svingninger ofte blive grimme, sprække og ødelagte.

Derimod er udestuemøbler af glas, keramik, kompaktlaminat, polyrattan og andre lignende materialer meget mere velegnet til udestuen. Plast fletmøblerne tåler de store temperatur ud svingninger, og de gode kvaliteter kan også tåle den hårde sol uden af falme. Spørg os til råds for længst mulig levetid.

I Middelfart findes en meget fin udstilling: Huset, hvor vi har indrettet flere udestue miljøer. Tag forbi og bliv inspireret til udemiljø. Her er mange fine udstillinger af både huse, sten og havemøbler. Vi har lavet opstillinger med udestuemøbler hos Ahlnor, Alument og Udestuen.dk. Det er gratis at besøge Huset Middelfart.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!