Udendørs møbler

Vestmark er leverandør af unikke kvalitets havemøbler. Et stort unikt udvalg af udemøbler til engros, kontrakt markedet og til den kvalitets bevidste private forbruger. I vores webshop leverer vi udemøblerne gratis til din dør. Alle havemøbler ligger på vores lager til omgående levering. Det er også muligt at besøge vores lager og selv sine varer.

Vi er specialister i udendørs møbler. Vi ved hvad vi skal gå efter, når det handler om vedligeholdelses frie havemøbler, som kan holde i mange år til det skandinaviske klima. Vi har også gode erfaringer med vores produkter i Sydeuropa, hvor vi eksporterer vores udemøbler. Kvaliteten har vi testet gennem de seneste 22 år, hvor import af havemøbler fra Fjernøsten har været vores virke.

Vi forhandler vores egne produkter samt andre kendte brands. En stor del af vores kollektion er fra LIFE, som er et hollandsk brand, der udstråler gennemtænkt design, minimalisme og høj kvalitet.

Solar loungesæt med LED lys

Vi arbejder hele tiden på at forny og forbedre vores kollektion af udendørs møbler. Vi elsker at følge med på de nye trends og opdage nye fantastiske udendørs materialer, som hele tiden dukker op. Igennem vores samarbejdspartnere rundt i Europa og de faste leverandører gennem mange år fra Østen, er vi godt rustet med et bredt og moderne havemøbel program i god kvalitet til de rigtige priser.

Det største udvalg af udemøbler får du ved et besøg i vores butik og showroom ved Assens. Her kan du se og prøve alle udemøblerne. Vi vil gerne tilbyde dig det helt rigtige havemøbel, så mange havemodeller kan du selv sætte sammen i farver og størrelse, så det passer præcis til dit behov og ønske. Det kan være du ønsker en større sofa, i en anden farve, men en anderledes hynde osv. Skal du indrette din restaurant, hotel eller golfklub, så har vi også et bud på indretning med udendørs møbler og tilbehør.

Vi har prisgaranti på alle udendørs møbler.

Hvad tilbyder vi til dig?

Udendørs møbler til cafe, hotel, restaurant, golfklub mm:

  • Udemøbler til lounge områder
  • Cafesæt der kan stables
  • Spise grupper der kan sættes sammen
  • Bålsted til varme og hygge
  • Solsenge

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!