Skal du have nye havemøbler

Så find en butik der kan vejlede dig. Find personale der ved hvad de taler om, og spørg ind til materiale, oprindelsesland, så du er sikker på dine havemøbler fra Østen kommer fra certificerede og kontrollerede fabrikker.

Vil du være sikker på du køber ægte teak, så kan du ofte lugte dig frem. Men det kan være svært umiddelbart at se. Polyrattan havemøbler skal være flettet på en stol ramme af aluminium, ikke stål som kan ruste. Er flettet blødt og nemt at trykke ned, er det sandsynligt for slap flettet og vil hurtigt løsne sig. Kvalitet af polyrattan og træ er oftest en tillidssag.

Hos Vestmark har vi handlet havemøbler fra Fjernøsten siden 1989, så vi mener vi er eksperter på området. Stil os gerne de dumme spørgsmål, og søg viden i vores webshop, så finder du måske svaret her. Ellers kan du altid give os et opkald eller en mail butik@vestmark.dk

Pas på dine havemøbler

Du kan godt forlænge levetiden på dine havemøbler ved at gøre en ekstra indsats. Stil havemøblerne ind om vinteren, eller dæk dem med et havemøbel overtræk. Derved undgår du også snavs, alger og blade som du skal rense og rengøre til foråret.

Har du havemøbler af træ vil det ofte være en god ide at rengøre og give olie eller rens før de stilles væk for vinterhalvåret. Så har du nye rene og fine havemøbler når solen kommer frem.

Selvom du lader dine havemøbler stå udenfor hele året, kan du sagtens få glæde af dine havemøbler i mange år. Men sørg for at købe ordentlig kvalitet. Hvis du holder havemøblerne rene for snavs, fugleklatter, pollen osv, vil du også få mere glæde af dine udemøbler.

Indretning

Hvis du ikke helt har overblikket over indretning af din gårdhave, terrasse eller restaurant, kan du godt få hjælp hos os. Start med at lave en tegning så du har mål og klarhed over trapper, vinduer, døre og andet der måtte tages hensyn til. Du kan også bestille en havearkitekt, der kan hjælpe dig med at indrette helt rigtig i forhold til middags skygge, aften sol, hus osv.

Kig forbi vores udstilling og butik og blive inspireret. Her kan du prøve alle havemøbler, sætte sammen som det passer hjemme hos dig. Sammen kan vi se hvad der kan lade sig gøre, både for din smag og din pengepung. Bliv inspireret i vores webshop, og saml indtryk på internettet, så er du allerede godt rustet når du kommer forbi og prøver havemøblerne i butikken.