Teak havemøbler

Helt tilbage fra vi var børn og før den tid har teak træ været et helt unikt materiale til udendørs brug, skibsdæk og havemøbler. Teaktræ er den træsort som har mest fugt i sig, og dermed det mest velegnede træ materiale til havemøbler. Vi kan ikke forestille os havemøbler der ikke er produceret i dette fremragende materiale. I flere år forsøgte man at producere havemøbler af billigere træsorter, som havde samme farve som teak træ, men efter få år i de danske og skandinaviske haver, fandt man ud af at det eneste der kunne bruges til udendørs er teaktræ. Heldigvis er forbrugerne efterhånden klar over dette, og materialet efterspørges mere og mere, og derfor kan vi trække flere teak havemøbler hjem fra Østen og have et større udvalg til de rigtige priser

Havemøbler i kvalitets teak træ

Det bedste Teak træ til havemøbler kommer fra Indonesien. Her kan man få mange forskellige kvaliteter som benævnes A, B eller C grade. Vestmark forhandler kun det bedste som er A grade, hvilket blandt andet vil sige at A inde holder meget få knaster, er sorteret fra og oftest er ældre træ der har fået lov at vokse og ikke blive fældet før nødvendigt. Det gamle teak træ kendetegnes ved at være mere brunfarvet, hvor ung træ er lyst og lidt rødligt.

Vi genanvender træsorter til havemøbler der hvor det er muligt, og det samme gælder materialet recycle teak. Ca. 95% af Vestmark teaktræs haveborde er produceret af genbrugstræ. Det er vi stolte af.

Teaktræ kan behandles med olie for at bevare den varme glød, men pga. olien i teak træ kan havemøblerne også stå helt uden olie og vedligeholdelse. Så vil teak møblerne få en lys grå patina farve, som kun bliver kønnere og kønnere med årene.

Nyd de skønne borde i vores butik på Vestfyn eller kig i webshoppen.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!