Retro havemøbler

Retro bølgen er for alvor kommet til Danmark og til Skandinavisk design. Det gælder naturligvis også for udelivet. Vestmark har få produkter i denne kategori, men til gengæld er det retro havemøbler der holder i stil, kvalitet og design i rigtig mange år.

Er du ikke til den minimalistiske eller romantiske, og har du lyst til at sætte et personligt præg på din terrasse og have, så kan du hos Vestmark finde anderledes møbler, i andre farver, faconer og stilarter.

Ægte 60'er stil

Firmaet Cinas har genoptaget produktionen af det ægte 60´er sæt – Marguerit havesæt, som er kvaliteten og design med bløde kurver og komfort. Vi har Marguerit havemøbler – også kaldet Sunrise havesæt -  i vores sortiment, hvor man kan vælge mellem flere størrelser borde. Marguerit stolene fås med facon syede hynder, men siddekomforten i træ havestolen er helt i top – også uden brug af hynde.

Bland også dine havemøbler med gamle brugte og nye designs. Dette giver også et skævt og anderledes udtryk, så man også kan få retro stilen frem, samtidig med at havemøblerne er komfortable, god kvalitet og holdbare. Du kan se udvalget af vores retro havemøbler her.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!