Rattan havemøbler

Rattan møbler til udendørs brug har fået et moderne betegnelse; Polyrattan havemøbler. Det har intet med ægte rattan og bambus møbler at gøre.

Bambus møbler eller rattan møbler er efterhånden produkter vi alle kender til. Rattan sofagruppe af hele runde bambus rør eller bambus møbler flettet af tyndere snore som vi bedre kender som rattan møbler. Kan også være flade snore, tykke rør eller bambus rør der er skraldet i tynde strimler.

Rattan er den fælles betegnelse for udestue møbler og kurvemøbler, som enten er snore, rør eller pil til flettede til møbler.

Rattan møbler er oftest bedst tjent med at stå indenfor eller i det mindste under overdækket tag. Bambus møbler kan tåle at blive våde og også en let byge, men står de hele året i regnvejr, vil produktet med tiden rådne og blive mørt. Det samme gælder tæt flettet rattan og pil, som dog har godt af at blive vandet igennem en gang imellem, men som bestemt ikke skal stå fast i vådt vejr. Rattan havemøbler tåler fugtige rum som orangeri, drivhus eller lignende, men altså ikke direkte vand i længere periode.

Ligeledes kan ægte rattan møbler sagtens tåle varme udestuer eller sydens sol. Det er klart jo mere varme jo kortere levetid, men rattan er velegnet til drivhus og havestue.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!