Polyrattan havemøbler

I de senere år opstår nye materialer til produktion af havemøbler, og der dannes nye ord. Det gælder også ordet polyrattan, som dækker flet møbler i plast. Vi påstår at Thomas Vestmark var opfinder af dette ord tilbage i 90´erne, og siden er ordet blevet velkendt af de fleste herhjemme.

”Poly” for plast og ”rattan” for flettet, som jo er samme flet metode som man bruger på rattan møbler til indendørs. Polyrattan er en super opfindelse. Det giver mulighed for at designe havemøbler i mange forskellige faconer, modeller og designs. Kan laves i alle farver, med farve nuancer og i mange forskellige bredder og tykkelser. Det giver utallige muligheder for at designe polyrattan havemøbler.

Men pas på, der er forskel på kvaliteten

Det kan være svært umiddelbart at se på et poly rattan havemøbel om det er god kvalitet. Ofte skal man stole på sin leverandør, kigge på prisen – her hænger kvalitet og pris meget nøje sammen.

Polyrattan flet i dårlig kvalitet mister hurtigere farven, det vil mørne i løbet af få solskinstimer, og ofte knækker det langsomt. Billige polyrattan havemøbler vil ofte være bløde når man trykker på flettet, og flettet vil være tyndt og hurtigt rådne i vådt vejr. Lette rattan møbler tyder ofte på at der er brugt minimalt flet, som jo naturligvis ikke holder så længe.

Hos Vestmark har vi forhandlet kvalitets polyrattan i mange år, vi kender vores leverandører og har set med egne øjne hvordan polyrattan havemøbler produceres. Vi garanterer møblerne kan stå udenfor i det skandinaviske klima, tåle solens stråler og have lang levetid. Alle vores havemøbler er fremstillet med aluminiums ramme – også stellet under poly rattan flettet – som ikke kan ruste.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!