Polyrattan

Efterhånden er polyrattan begrebet kendt de fleste steder, selvom det er et nyere ord, som vi i Vestmark påstår er have ophavs retten til. Desværre har vi ikke fået polyrattan begrebet registreret i sin tid som vores, og kan heller ikke dokumentere ”vores ord ”.

Vi er dog meget glade for at polyrattan bliver brugt, og i dag bruges begrebet om plastik flet havemøbler af de fleste. ”Poly” kommer af plastic og ”rattan” stammer fra kurve/rattan møbler, som de fleste jo kender til.

I Østen har vi i mange år købt rattan møbler, og flere og flere begyndte herhjemme at stille de flettede kurvemøbler ud i deres haver. Derved opstod behovet for flet møbler til udendørs brug, og en af vores Kina leverandører opfandt en plastsnor, som de forsøgte at flette en stol af.

Havemøbler i mange designs og farver

Den testede vi i Danmark, og resultatet af den nyudviklede polyrattan havestol var fantastisk. Det skal dog tilføjes at der nu findes mange typer polyrattan på markedet, og det gælder om at have tillid til sin leverandør, da det kan være svært at gennemskue hvilken polyrattan snor der er kvalitet og kan holde til sol og vand. Spørg os gerne for yderligere information om vores polyrattan på kontakt@vestmark.dk

På det tidspunkt var havemøblerne meget plastik agtige at se på, så 4-5 år herefter lykkedes det at gøre polyrattan mere ”ægte” og rustik, så møblerne lignede de gamle kurvesæt men nu var de lavet i polyrattan og kunne bruges udendørs.

Det gjorde det også muligt at få mange flere design, farver og modeller på markedet, hvor hele udendørs kollektionen pludselig var en niche for sig i modsætning til tidligere hvor man kunne vælge hvide plastik møbler eller træ havemøbler.

Polyrattan er kommet for at blive, og det er vores havesæt et eksempel på.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!