Siden 1989 - ja, det er nu over 30 år siden - har vi importeret havemøbler fra Fjernøsten. Havemøbler og tilbehør til danske og udenlandske møbelhuse, restauranter og hoteller. Med vores mange års interesse for udemøbler, deler vi meget gerne ud af vores viden og erfaring. Vi er hele tiden opdateret med nyheder til udelivet og har de seneste år arbejdet hårdt for at finde kvalitetshavemøbler, der holder til det skandinaviske klima. 

Det kan være svært at købe havemøbler online, men vi har forsøgt at beskrive og illustrere vores udvalg så godt som muligt. Ellers sidder vi klar ved chat, telefon og mail, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Sammen kan vi finde lige det, du ønsker, så du bliver helt tilfreds. Læs vores handelsbetingelser her og husk vi har gratis fragt i hele shoppen.

Du er også meget velkommen i vores fysiske butik på Fyn. Her kan du stille og roligt udforske hele vores kollektion med en kop kaffe, mens vi giver råd og vejledning om dine nye havemøbler. Vores indretningsarkitekt kan hjælpe med tegning og ideer til indretningen af terrassen. I butikken har vi mere end 1000 m2 med udemøbler, du kan prøve. Her kan du se vores åbningstider.

LIFE shop in shop

I foråret 2019 flyttede Vestmark sin fysiske butik til Assens på Fyn. Her er butikken udvidet til 1000 m2 med kvalitetshavemøbler og tilbehør til udelivet. Butikken er åbent hele året rundt.

I butikken finder du bl.a. havemøbler fra LIFE - en kollektion af designhavemøbler, som kan fås i flere farver med valgfrie hynder. Her kan du se og prøve alle modeller. LIFE-havemøbler er designet til at stå udenfor hele året. Du kan se vores åbningstider her.

De fleste LIFE-havemøbler kan du også bestille online i vores webshop. Her er gratis levering.

LIFE-havemøbler er gennemtænkt kvalitet og design, med minimal vedligeholdelse.

Oasen outlet

I butikken finder du Oasen, som er vores havemøbel-outlet og nedsat tilbehør til udelivet. Vi sælger ud af vores udstillingsmodeller og udgåede rester hele året rundt. 

Der altid et godt tilbud i Oasen, som du kan tage med hjem i dag. Husk en trailer og gør en god handel på kvalitets møbler - hele året rundt.

Webshoppen opdateres løbende med gode havemøbel tilbud fra Oasen. Så hold øje med vores online udsalg.

Indretningsarkitekt til rådighed

Har du brug for gode råd eller ideer til din nye terrasse eller udestue? Måske har du en restaurant eller et hotel, som du gerne vil have et par friske øjne på. Så kan du med fordel bruge os.

Vi kommer gerne forbi og kigger på dit projekt, men du er også velkommen til at aftale et møde i vores butik.

Køber du møblerne hos os, er rådgivningen helt gratis.

Har du spørgsmål kan du altid fange os på mail, telefon eller på chatten.

  • +45 30 70 28 64
  • butik@vestmark.dk

Vidste du ?

Vi samler, pakker ud og gør møblerne helt klar til brug.
Havemøblerne kan leveres på din terrasse samlet og opstillet, som du beder os om.
En service du ikke finder andre steder.