Siden 1989 - ja, det er nu mere en 32 år siden - har vi importeret havemøbler fra Fjernøsten. Havemøbler og tilbehør til danske og udenlandske møbelhuse, restauranter og hoteller. Med vores mange års interesse for udemøbler, deler vi meget gerne ud af vores viden og erfaring. Vi er hele tiden opdateret med nyheder til udelivet og har de seneste år arbejdet hårdt for at finde kvalitetshavemøbler, der holder til det skandinaviske klima. 

Det kan være svært at købe havemøbler online, men vi har forsøgt at beskrive og illustrere vores udvalg så godt som muligt. Ellers sidder vi klar ved chat, telefon og mail, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Sammen kan vi finde lige det, du ønsker, så du bliver helt tilfreds. Læs vores handelsbetingelser her og husk vi har gratis fragt i hele shoppen.

Du er også meget velkommen i vores fysiske butik på Fyn. Her kan du stille og roligt udforske hele vores kollektion med en kop kaffe, mens vi giver råd og vejledning om dine nye havemøbler. I butikken har vi mere end 1000 m2 med udemøbler, du kan prøve. Her kan du se vores åbningstider.

LIFE shop in shop

I foråret 2019 flyttede Vestmark sin fysiske butik til Assens på Fyn. Her er butikken udvidet til 1000 m2 med kvalitetshavemøbler og tilbehør til udelivet. Butikken er åbent hele året rundt.

I butikken finder en kollektion af designhavemøbler fra LIFE, som kan fås i flere farver med valgfrie hynder. Her kan du se og prøve alle modeller. LIFE-havemøbler er designet til at stå udenfor hele året. Du kan se vores åbningstider her.

De fleste LIFE-havemøbler kan du også bestille online i vores webshop. Her er gratis levering.

LIFE-havemøbler er gennemtænkt kvalitet og design, med minimal vedligeholdelse.

Eksperter på udelivet

Få gode råd og den rigtige vejledning omkring valg af kvalitets-havemøbler. Vi har tiden til dig og hjælper og vejleder dig hele vejen. 

Kom i butikken og drik en kop kaffe med os. Vi har åbent hele året rundt - også når du har tid.

Du kan også ringe og tale med vores fagfolk på telefonen.

Fra ide til færdigt uderum.

Har du brug for gode råd eller ideer til din nye terrasse eller udestue? Måske har du en restaurant eller et hotel, som du gerne vil have et par friske øjne på. Så kan du med fordel bruge os.

Vi har en masse erfaring og gode råd til dit uderum. Ofte kan andre øjne give helt nye vinkler og forslag til det perfekte. 

Hav mål og foto af uderummet klar, så vi sammen kan finde det perfekte udemiljø til dig. 

Har du spørgsmål kan du altid fange os på mail, telefon eller på chatten.

  • +45 30 70 28 64
  • butik@vestmark.dk

Vidste du ?

Vi kan samle, pakke ud og gøre havemøblerne helt klar til brug?