LT Collection

Vestmark A/S (tidligere LT Collection) har 26 års erfaring i møbelbranchen.

Vi har siden slutningen af 80´erne importeret havemøbler, småmøbler og kurvemøbler til møbelhandlere i ind- og udland. Jysk Sengetøjslager, Idemøbler, Silvan, Bauhaus og mange flere har gennem perioden været de store aftager af LT Collections kollektion.

I 2012 ændrede vi struktur og koncept og i samme forbindelse blev LT Collection A/S udskiftet med Vestmark A/S.

Historien om Vestmark

På en rejse tilbage i 1989 hvor vi to unge mennesker ville opleve Østen og besøge vores familie – søster og svoger i Malaysia, tog ferien pludselig en helt anden drejning. Thomas Vestmark var en ung bank uddannet herre, som var godt tilfreds med løn og arbejdet i banken. Han savnede midlertidig udfordringerne i det at skabe noget selv. På ferien i 1989 med Fru Vestmark rejste vi to rundt med svoger Lam Foo Nam som var godt i gang med at producere eksotiske møbler på fabrikker i Østen. Det var inspirerende og fantastiske varer, som på det tidspunkt ikke fandtes på det skandinaviske marked. I løbet af et par uger fik vi lavet en struktur for samarbejde, oprettet et nyt firma – som efter mange gin og tonic blev til LT Collection – og et par telefax hjem til Danmark, advokat og bank, endte det hele med LT

Collection ApS med Lam og Thomas Vestmark som direktører af handels- og import firmaet. Det var en hård start med Thomas Vestmark i marken, Marianne Vestmark som kontor ansvarlig i Odense lejligheden med computer og telefax i soveværelset. Thomas ernærede sig også som deltids professionel fodboldspiller i hhv. OB, Kolding, Horsens og OKS. Det gav finansiel ro til at bygge LT Collection stille og sikkert op.

Overgangen fra LT Collection til Vestmark

De første år var BIVA møbler vores bedste og største kunde. Samtidig en rigtig god sparring i forhold til at bygge møbel firma op. Det var også herigennem vi fik anbefalet vores dygtigste sælger gennem tiden, som virkelig satte skub i import af møbler til LT Collection. Pludselig var IDE møbler og andre møbelkæder i folden, ligesom BOHUS A/S i Norge aftog store mængder. Bauhaus og Silvan begyndte også med havemøbler, hvor LT Collection i mange år var hoved leverandør. Størst gennem 90´erne var dog jysk sengetøjslager og Dänisches Bettenlager i Tyskland. De satte virkelig gang i produktionen i Østen, med mange nye ansatte på kontoret i Malaysia samt lager og personale blev udvidet på vores fynske kontor.

En fast base med kontor og showroom ved Assens på Fyn gjorde LT Collection A/S til en anerkendt spiller på det skandinaviske marked. Især havemøbler leveret til tiden, i god kvalitet og til den rigtige pris, kendetegnede LT Collection og dermed også Vestmark i dag.

I 2012 skifter vi navn til Vestmark A/S, som er vores nuværende navn. Konceptet er udvidet med en webshop, hvor en stor del af vores havemøbel kollektion kan bestilles fragtfrit. Et større udvalg af havemøbler kan opleves i vores 700m2 fysiske butik på gården ved Assens.

Logo fra LT Collection


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!