Havemøbler i aluminium

Havemøbler i aluminium er vores varemærke. Vi leverer kun møbler til haven, der kan stå udenfor uden at ruste, og derfor er alle stole stel, bordstel, sofa og lounge stel altid af aluminium og ikke stål eller andre billige erstatninger. Umiddelbart kan det være svært at se om det er stål eller aluminium, men som regel kan man løfte en stol og mærke om den er tung og af stål.

Et havemøbel af aluminium er langtidsholdbar og et havemøbel der ikke skal vedligeholdes.

Selvom stellet på havemøblerne ofte er skjult af polyrattan flet, kan vi ikke acceptere havemøbler af stål og andet i vores kollektion. Det kan være møbler der fremstår fine og pæne i butikken, men efter få uger i regn, sne og hård sol, vil stellet ruste og møblerne er lige til at smide ud.

Ligner rustfrit stål

Aluminium stel til havemøbler kan fås i klare naturlig grå nuancer enten mat eller blank. De sorte aluminiums stel og rammer har ofte fået en epoxy lakering, så farven ikke skaller af. Vi har også bordstel af aluminium som har fået et børstet look, så det ligner et bordstel af rustfrit stål. Fordelen ved børstet aluminium er at det ikke ruster og det er billigere at producere.

Vælg altid havemøbler med aluminiums stel og rammer. Du kan se et udvalg af vores havestole med aluminiumsstel her.


Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!